13 september 2006
Mitsubishi Colt CZ3
Nieuws

Mitsubishi Colt CZ3

Mitsubishi Colt verkrijgbaar in CZ3 QS uitvoering

13 september 2006 - Mitsubishi introduceert de Colt CZ3 QS, een sportieve uitvoering van de Colt. De driedeurs QS is uitgerust met veel extra's. De zwarte wielkastverbreders, voor- en achterspoiler, sideskirts en striping verraden direct zijn gepeperde karakter. Dat de sportiviteit van de QS dieper gaat dan alleen uiterlijke schijn, bewijst de 1,5-liter benzinemotor. De Colt QS staat nu bij de dealer voor € 15.399,-.

Behalve het sportieve uiterlijk en de 109 pk (80 kW) 1,5-liter benzinemotor dragen ook extra's als een regensensor, een wisselaar voor zes cds en zes speakers (waarvan twee tweeters) bij aan de uitrusting van de Colt QS.

Mitsubishi Colt CZ3

Bij extra vermogen hoort een passend uiterlijk. Vandaar dat de Mitsubishi Colt CZ3 QS naast de complete spoilerset o.a. is uitgerust met 16-inch lichtmetalenvelgen, een lederen stuurwiel en pookknop en speciale interieurbekleding. Andere luxe waarvan de Colt QS voorzien is, zijn onder meer de automatisch inschakelende verlichting en uitgebreide functies op de boordcomputer. Ook comfortverhogende zaken als centrale portiervergrendeling, elektrisch bedienbare ruiten, stuurbekrachtiging en semi-automatische klimaatregeling ontbreken niet.

De Colt CZ3 QS staat per direct voor € 15.399,- inclusief BTW en BPM bij de dealers in de showroom en is verkrijgbaar in de kleuren Atlantis Blue, Lunar Silver en Spicy Red. Het uitgebreide pakket extras biedt een klantvoordeel van € 1.800,-.

Mitsubishi Colt CZ3
Dutchlease