14 september 2005
Mini Clubman (2007 - 2015)
Nieuws

Mini Traveller

Mini toont Concept Frankfurt

14 september 2005 - Precies 45 jaar na de introductie van de legendarische Mini Traveller in september 1960, presenteert Mini op de IAA 2005 de Mini Concept Frankfurt. En net als 45 jaar geleden kan ook met deze compleet nieuwe Mini in stijl worden gereisd, maar dan met het comfort en het design van de 21ste eeuw.
YourLease

De Mini Concept Frankfurt is op-en-top Mini, met alle daarbij behorende vooruitstrevende en vernieuwende designdetails zowel van verleden als heden. Hip en elegant, praktisch en ruim. Net als de Mini Traveller heeft ook de Mini Concept Frankfurt karakteristieke schuiframen en twee deuren achter.

Mini Clubman (2007 - 2015)

Dankzij een ingenieus concept schuiven de deuren tegelijkertijd opzij en iets naar voren, zodat instappen en inladen heel eenvoudig wordt. De schuiframen zijn elektrisch bedienbaar en openen volledig naar achteren. Omdat de B-stijl ontbreekt creëert de Mini Concept Frankfurt met volledig geopende ramen een gevoel van openheid en ruimte. Dankzij de lange wielbasis blijft dit niet alleen bij een gevoel, want er is voldoende ruimte voor vier inzittenden en bagage.

Het interieur bevat natuurlijk de bekende Mini-karakteristieken, zoals de snelheidsmeter in het midden van het dashboard en de zwevende middenconsole. De afwerking is van luxueus wit leder, gecombineerd met chromen, aluminium en carbon accenten die de hightech uitstraling van deze auto versterken.

Mini Clubman (2007 - 2015)
Wittebrug
Vandebron