5 december 2008
Mini Clubman (2007 - 2015)
Nieuws

Mini Clubman (2007 - 2015)

Unieke MINI op Miljonair Fair

5 december 2008 - Op donderdag 11 december presenteert MINI tijdens de openingsavond van de Miljonair Fair in Amsterdam een eenmalig gebouwde matzwarte MINI John Cooper Works Clubman. De auto wordt exclusief op de Miljonair Fair (11 - 15 december) tentoongesteld en te koop aangeboden.
Vandebron

De bijzondere matzwarte MINI Clubman is speciaal gebouwd voor de Miljonair Fair en is ondersteunend aan het thema van MINI op deze beurs: Black Club MINI. De stoere MINI is naast de matzwarte laklaag, voorzien van zwarte 18 inch lichtmetalen wielen, remsysteem met opvallende rode remklauwen, verchroomde verstralers op de grille en een Hot Chocolate lederen interieur met sportstoelen.

Mini Clubman (2007 - 2015)

Onder de motorkap bevindt zich een 1,6 liter benzinemotor die dankzij een Twin Scroll turbolader en directe injectie een vermogen ontwikkelt van 155 kW/211 pk. Hiermee sprint de zwarte Clubman in 6,8 seconden naar de 100 km/u en kent een topsnelheid van 238 km/u.

MINI zal op de Miljonair Fair prominent aanwezig zijn met de Club MINI. Een volledig in zwart gehulde stand, geïnspireerd op een hippe nachtclub. Bezoekers kunnen onder het genot van een zwarte cocktail en 'funky beats' kennismaken met het volledige John Cooper Works gamma en de unieke matzwarte MINI John Cooper Works Clubman. Club MINI is te vinden voorin de Deltahal op standnummer 94 van de Amsterdam RAI.

XLLease
Remschijf.nl