7 maart 2003
MG TF

MG TF

Onderscheiding voor MG TF

Autozine
7 maart 2003 | Tijdens de jaarlijkse Auto van het Jaar verkiezing, georganiseerd door de auto-industrie in Nieuw Zeeland, is de MG TF door het medium Driver Magazine uitgeroepen tot "Performance Car of the Year".

De MG TF werd voor de verkiezing geselecteerd vanwege zijn chassis-eigenschappen en prestaties. Driver Magazine verklaarde de TF een "bijzonder fijne auto te vinden, die een plezierig rijgedrag prima met serieuze prestaties weet te combineren". In de verkiezing versloeg de MG TF concurrenten als de HSV/Monaro, Maserati Coupe/Spyder en de Mitsubishi Diamante Ralliart.

MG TF

Allan Dick lichtte de onderscheiding namens Driver Magazine toe: "De nieuwe wielophanging karakteristieken van de MG TF 160, de vergrote torsiestijfheid van de carrosserie, de krachtigere motoren en de aantrekkelijke styling vormden alle belangrijke elementen voor de jury om de TF uit te roepen tot Driver Magazine Performance Car of the Year".

John Tweedy verklaarde namens MG Rover Group bijzonder verheugd te zijn met de onderscheiding. "Dit succes, tijdens de eerste paar maanden van onze herintroductie in Nieuw Zeeland, bewijst het grote enthousiasme dat in bestaande en nieuwe markten voor onze producten aan de dag wordt gelegd. Onderscheidingen als deze vormen een goede basis voor onze groei naar nieuwe, internationale marktgebieden".

MG TF
MG introduceert TF 80th AnniversaryMG introduceert TF 80th Anniversary
11 januari 2004
Vraag naar MG TF bereikt hoogtepuntVraag naar MG TF bereikt hoogtepunt
13 mei 2003
MG TF scoort goed tijdens EuroNCAP crashMG TF scoort goed tijdens EuroNCAP crash
29 januari 2003
De MG TF is Cabrio van het JaarDe MG TF is Cabrio van het Jaar
7 maart 2002
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum