1 mei 2003
Mercedes-Benz SLK (1996 - 2004)
Nieuws

Mercedes-Benz SLK (1996 - 2004)

Mercedes SLK leverbaar in Final Edition

1 mei 2003 - Sinds zijn introductie in 1996 heeft de Mercedes-Benz SLK-Klasse een grote schare liefhebbers aan zich weten te binden. Met het variodak kan de SLK-Klasse naar keuze als coupe of als cabrio worden gereden, terwijl het model scoort op aspecten als comfort, veiligheid en rijplezier. In Nederland vonden meer dan 2.700 SLK's hun weg naar enthousiaste liefhebbers. De nieuwe Mercedes-Benz SLK Final Edition voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal van dit model.
XLLease

De Mercedes-Benz SLK Final Edition is leverbaar in de uitvoeringen SLK 200 Kompressor, SLK 230 Kompressor en SLK 320. Aan de buitenzijde onderscheidt de versie zich door een chroomzilver metallic gelakte grille, sierlijsten aan dak en kofferdeksel, een speciale "SLK Final Edition"-badge op de voorspatborden en 16-inch lichtmetalen velgen in vijf-dubbelspaaks-design. In het interieur vallen onder andere het combi-instrument met zilveren wijzerplaten en bedieningsknoppen, aluminium afwerking van middenconsole en portiergrepen, Nappaleer op stoelen en rolbeugels, Quarz-bekleding van het variodak en de chromen inleg "SLK Final Edition" op de transmissiehendel op.

Mercedes-Benz SLK (1996 - 2004)

De standaarduitrusting van de SLK Final Edition omvat verder een automatische versnellingsbak, airconditioning, een Radio Audio 10 RDS CD-geluidsinstallatie, voorbereiding voor de mobiele telefoon en stoelverwarming. De SLK 230 Kompressor Final Edition en de SLK 320 Final Edition zijn bovendien uitgerust met elektrisch verstelbare stoelen.

De prijs van het Final Edition-pakket voor de Mercedes-Benz SLK-Klasse bedraagt € 4.500,= inclusief BTW en BPM. Vergeleken met de bij elkaar opgetelde waarde van alle voorzieningen in het pakket betekent dit een voordeel van zo'n 50 procent.

Remschijf.nl