23 mei 2023
Mercedes-Benz SL
Nieuws

Mercedes-AMG SL

Meer maatwerk opties voor Mercedes-AMG SL

23 mei 2023 - Met behulp van het nieuwe Manufaktur maatwerk-pakket kunnen klanten hun Mercedes-AMG SL meer individualiseren. Er is voortaan keuze uit acht Manufaktur lakken: de twee unilakken Manufaktur vintageblauw en Manufaktur siliciumgrijs, de twee metallic-lakken Manufaktur Côte d'Azur lichtblauw metallic en Manufaktur rubelietrood metallic, en de vier matte lakken Manufaktur nachtzwart magno, Manufaktur hightechzilver magno , Manufaktur grafietgrijs magno1 en (exclusief voor de SL Manufaktur) Ireland middelgroen magno. Een andere bijzonderheid voor de Mercedes-AMG SL is de optionele stoffen kap in Manufaktur middernachtblauw.

Het Manufaktur interieurpakket is leverbaar in zeven Manufaktur kleurvarianten: Manufaktur classicrood/zwart, Manufaktur mysticrood / zwart, Manufaktur roségrijs/zwart, Manufaktur savannebeige/zwart, Manufaktur tabaksbruin/zwart, Manufaktur yachtblauw/zwart en Manufaktur schaduwgroen/zwart.

Mercedes-Benz SL

Het interieurpakket omvat stoelen in Manufaktur nappaleder Exclusief met ruitpatroon. De hoofdsteunen zijn voorzien van een AMG-embleem in reliëf. Het nappaleder in Manufaktur kleur wordt ook gebruikt voor de armleuningen en het middendeel van de portieren, de middenconsole inclusief middenarmsteun en de onderkant van het dashboard. Een ander kenmerk van het interieurpakket is het met de hand beklede AMG Performance Manufaktur stuurwiel in nappaleder waarvan de kleur is afgestemd op de gekozen bekledingskleur. De hoogpolige zwarte vloermatten zijn met een gestikt AMG-logo en een rand in nappaleder uitgevoerd in de Manufaktur interieurkleur.

De verlichte instaplijsten zijn voorzien van het opschrift AMG en een exclusief Manufaktur patroon. De middenconsole is verfraaid met het opschrift Manufaktur in glanzende chroomlook.

Carsub
Remschijf.nl