14 april 2005

Mercedes-Benz

Voordelige navigatiesystemen bij Mercedes-Benz

14 april 2005 - De Mercedes-Benz dealers hebben tot en met 31 augustus een aanbieding op het Audio 30 APS navigatiesysteem. Ingebouwd door de Mercedes-Benz dealer kost dit systeem gedurende de actieperiode € 1189,-. Het Audio 30 APS navigatiesysteem kan achteraf worden ingebouwd in de meeste Mercedes-Benz personen- en bestelwagens.
AutoCoach

De voordelen van een navigatiesysteem zijn legio: nooit meer zoeken naar een bepaalde bestemming, geen wegenkaarten en routeboeken meer nodig en daardoor maximale aandacht voor het verkeer. Bovendien geeft een navigatiesysteem altijd de kortste route aan.

Mercedes-Benz

Via satelliet-informatie volgens het TMC-systeem worden bovendien actuele hindernissen, zoals files en wegafsluitingen, in de informatie verwerkt.

Het Audio 30 APS navigatiesysteem is qua uitvoering bovendien aangepast aan het design van het dashboard van de Mercedes-Benz personen- en bestelwagens. Wanneer de auto is uitgevoerd met een multifunctioneel stuurwiel kan het systeem bovendien met behulp van de knoppen op het stuurwiel worden bediend.

Mercedes-Benz
XLLease
XLLease