1 april 2015

Mercedes-Benz

Twee Red Dot Awards voor Mercedes-Benz

1 april 2015 - Twee modellen van Mercedes-Benz Cars zijn in de prijzen gevallen bij de Red Dot designcompetitie: de Mercedes-AMG GT won de 'Red Dot: Best of the Best' onderscheiding voor buitengewone designkwaliteit en baanbrekende vormgeving, terwijl de Smart ForTwo de Red Dot'-award ontving voor hoge designkwaliteit. Beide modellen hebben ook al de internationaal even gewaardeerde 'iF product design award 2015' in de wacht gesleept.
AutoCoach

In totaal stuurden 1994 fabrikanten en designers uit 56 landen 4.928 inzendingen in voor de Red Dot designcompetitie, die dit jaar zijn 60e editie beleefde. De doelstelling van de 38-koppige jury was om de beste prestaties te erkennen op het gebied van internationaal productdesign. De award ceremonie vindt plaats op 29 juni 2015 in het Aalto Theatre in Essen, Duitsland.

Mercedes-Benz

Met de nieuwe Mercedes-AMG GT doet het sportwagen- en performancemerk van Mercedes-Benz zijn intrede in een voor de onderneming nieuw segment met hoogwaardige concurrenten. De Mercedes-AMG GT belooft onderscheidende vormgeving met adembenemende proporties, een krachtig vormgegeven carrosserie en vloeiende lijnen, tot volbloed autosporttechnologie en een optimale gewichtsverdeling.

De Smart ForTwo heeft op nagenoeg alle onderdelen verbeteringen ondergaan en is aanzienlijk comfortabeler geworden. De verschijning van de derde generatie ForTwo straalt een duidelijk, puur karakter uit en is op basis van zeer progressieve opvattingen verder ontwikkeld. Met zijn typische kenmerken zoals het profiel met de ultrakorte overhang voor en achter, zijn duidelijke lijnen en oppervlakken, en zijn algehele smart aanblik blijft hij onmiskenbaar een Smart: fris, modern en vol zelfvertrouwen.

Mercedes-Benz
KwikFit