6 juni 2013

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz opent mb!-store in Den Haag

6 juni 2013 - Mercedes-Benz heeft op 1 juni de mb!-store aan de Lange Poten in Den Haag geopend. Deze 'winkel' biedt de mogelijkheid om ongedwongen kennis te maken met de nieuwe generatie compacte modellen van Mercedes-Benz en het is een plek om even lekker te zitten met een kop koffie. De mb!-store is opgezet in samenwerking met Mercedes-Benz dealer MBDB in Den Haag. Hij blijft tot het einde van het jaar open.
AutoCoach

De mb!-store staat vooral in het teken van de nieuwe compacte lijn van Mercedes-Benz. De blikvangers zijn de A-, en B-Klasse en ook de nieuwe CLA. Door zijn unieke inrichting is de mb!-store geen echte autoshowroom. Bovendien is hij gevestigd in een drukke winkelstraat. Het publiek kan er spontaan binnenlopen als in elke winkel; de mb!-store is laagdrempelig en de sfeer ongedwongen. Bezoekers kunnen er even rustig gaan zitten, desgewenst onder het genot van een kopje koffie.

Mercedes-Benz

De mb!-store is voortgekomen uit de zogenaamde 'pop-up store' die MBDB    (Mercedes-Benz Dealerbedrijven, een volledige dochter van Mercedes-Benz Nederland) eind 2012 op het zelfde adres opende. Deze 'A-store' was bedoeld om de introductie van de nieuwe A-Klasse te ondersteunen én om in beeld te komen bij een breed publiek. Deze missie is succesvol gebleken. Voor de transformatie naar mb!-store werd de bestaande locatie aan de Lange Poten ingrijpend verbouwd en fors uitgebreid.

De 'look and feel' van de mb!-store in Den Haag sluit naadloos aan bij mb! By Mercedes-Benz, een online stijlplatform dat vorig jaar van start is gegaan. Dit platform biedt internationaal nieuws over stijl en het besteedt aandacht aan talent uit eigen land. De focus ligt daarbij op de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode, design, cultuur, mobiliteit en reizen. mb! By Mercedes-Benz informeert bezoekers van de site door middel van artikelen, foto's en video's.

Mercedes-Benz

Openingstijden mb!-store:

  • Donderdag 10:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • Zondag 12:00 – 17:00 uur
XLLease
XLLease