11 maart 2014

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz geeft Intelligent Drive les

11 maart 2014 - Steeds meer Mercedes-Benz modellen zijn uitgevoerd met Intelligent Drive: geavanceerde assistentiesystemen die nauw met elkaar samenwerken voor meer veiligheid en comfort. Om optimaal van alle functies van Intelligent Drive te kunnen profiteren, biedt de Mercedes-Benz DrivingAcademy nu een eigen service aan: de Intelligent Drive specialist, die in een één op één-sessie alle mogelijkheden nader uitlegt. Deze service is gratis voor iedereen die bij de officiële Mercedes-Benz dealer een S-Klasse aanschaft. Ook eigenaren van andere modellen kunnen de Intelligent Drive specialist boeken.
AutoCoach

Intelligent Drive ondersteunt de bestuurder actief bij alle verkeerssituaties, ook de meest kritische. Bovendien biedt Intelligent Drive veel mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld (online) multimedia, telefonie en navigatie.

Mercedes-Benz

De nieuwe S-Klasse is leverbaar met de meest uitgebreide vorm van Intelligent Drive. Om daar optimaal profijt van te hebben, krijgen klanten die een S-Klasse bij de officiële Mercedes-Benz dealer aanschaffen een  voucher. Deze geeft recht op een twee uur durende gratis sessie met de Intelligent Drive specialist.

Klanten kunnen deze specialist boeken op een tijd en een plaats die hen het best uit komt. De specialist kan aanwezig zijn bij de aflevering van de auto, maar kan ook langs komen als de bestuurder al enige weken ervaring heeft opgedaan met de S-Klasse. Als er dan nog zaken zijn die een nadere uitleg en/of een demonstratie behoeven, kan de Intelligent Drive specialist precies daar op in gaan. Uiteraard kan hij aandacht besteden aan de rijsystemen en manieren om zo zuinig mogelijk te rijden en daarnaast kan hij de voorkeursinstellingen voor bijvoorbeeld navigatie, internet, audio en telefoon verzorgen.

De Intelligent Drive specialist is een dienst van de Mercedes-Benz DrivingAcademy (MBDA). Deze divisie van het merk richt zich volledig op educatie en verkeersveiligheid. RoadSense, het verkeerseducatieproject voor scholieren valt ook onder de vlag van de MBDA. Daarnaast biedt de MBDA een innovatieve rijopleiding aan, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. Deze rijopleiding is nu al in diverse Nederlandse steden te volgen.

XLLease
XLLease