25 april 2014

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz presenteert Collectie 2014

25 april 2014 - Mercedes-Benz presenteert de Collectie 2014, een verzameling van lifestyle producten die aansluiten bij het merk. Er zijn zaken voor dames en heren in acht categorie├źn: horloges, accessoires, mode, reizen, sleutelhangers, cadeautips, sport en AMG. De uitgebreide catalogus is online in te zien.
AutoCoach

Mercedes-Benz heeft van oudsher een breed assortiment horloges. Nieuw in de 2014 Collectie is de Chronograaf Ceramic voor heren. Dit horloge met Ronda 5021 quartz-uurwerk wordt in Zwitserland gemaakt. Het is waterdicht tot 5 bar. Nieuw voor dames is het Business in Style-horloge met vergulde accenten; eveneens van Zwitserse makelij.

Mercedes-Benz

In de Accessoire collectie is volop ruimte voor schrijfgerei. Heel bijzonder zijn bijvoorbeeld de LAMY Studio ballpoints die leverbaar zijn in originele lakkleuren van Mercedes-Benz. Ook nieuw in deze lijn: de Classy Punk zonnebril met mediterrane flair voor dames.

De kledinglijn van Mercedes-Benz is zeer omvangrijk; voor hem én haar. Nieuw voor heren zijn bijvoorbeeld het zwarte Businessjack en de Bicolor stropdas.

Nieuw is ook de Urban Chic handtas voor dames. Deze lederen tas is ontworpen door Emma Brown en wordt gemaakt in Italië. Samsonite maakt speciaal voor Mercedes-Benz de Firelite Spinnerkoffers in diverse uitvoeringen

De Collectie 2014 kent een breed aanbod aan sleutelhangers. De sleutelhanger met typeaanduiding van de Mercedes-Benz modellen is een echte klassieker. In 2014 wordt het programma aangevuld met de Cannes-sleutelhanger.

Mercedes-Benz

De ster van Mercedes-Benz is en blijft populair. Daarom is hij er nu ook als briefopener. Leuk voor kinderen zijn speciale poloshirts, sweaters en caps. Voor hen is er ook een speciale, vrolijk uitgevoerde (school)tas.

Ook de Sportcollectie omvat een nieuwe Cartbag voor golfclubs en een breed aanbod van (sport)fietsen; er is zelfs een loopfiets voor kleine kinderen. In de Collectie 2014 is er bijvoorbeeld veel aandacht voor de officiële teamkleding van het MERCEDES AMG PETRONAS Formule 1 team.

Tenslotte zijn er AMG-hoesjes voor smartphones én voor de iPad. Ook praktisch: de paraplu's in de voor AMG typische antracietkleur en een breed assortiment bureauaccessoires.

XLLease
AutoCoach