9 mei 2014

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz introduceert Lease Editions

9 mei 2014 - Mercedes-Benz introduceert speciaal voor de zakelijke markt de Lease Editions van zes populaire modellen: van de A- en B-Klasse via de CLA en GLA tot de C- en E-Klasse. Allemaal combineren ze een extra rijke standaarduitrusting met 20% bijtelling over een speciale catalogusprijs. De maandelijkse bijtellingsbedragen zijn evenals de leasetarieven extra gunstig.
AutoCoach

De A-Klasse Lease Edition heeft de A180 CDI als basis. Bij de catalogusprijs van € 28.295 inclusief BTW en BPM zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen: bi-xenon verlichting, airconditioning, navigatiesysteem (Becker MAP PILOT), Audio 20 CD, Bluetooth-interface, cruise control, sportstoelen, zitcomfortpakket, lichtmetalen velgen, licht en zichtpakket, regensensor en een met leder bekleed stuur. Ook COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST zijn standaard. De A-Klasse Lease Edition is er al met een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 198/maand. Leasen is mogelijk vanaf € 569/maand.

Mercedes-Benz

Ook de B-Klasse Lease Edition is extra compleet uitgevoerd. Hij beschikt over vrijwel alle hierboven genoemde extra's en ook over de actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC. De B180 CDI Lease Edition is leverbaar vanaf € 32.295 inclusief BTW en BPM. In combinatie met 20% bijtelling leidt dat tot een netto maandelijks bijtellingbedrag vanaf € 226. De B180 CDI Lease Edition is te leasen vanaf € 629/maand.

De CLA Lease Edition beschikt standaard onder andere over navigatie, airco, actieve parkeerassistent met PARKTRONIC, bi-xenon verlichting, sportstoelen en het zitcomfortpakket. De catalogusprijs inclusief BTW en BPM bedraagt € 33.295. De CLA 180 Lease Edition is te leasen vanaf € 609/maand met een netto bijtelling vanaf € 233/maand.

De nieuwe, avontuurlijke GLA 180 CDI Lease Edition is vanaf medio juli te bestellen en beschikt over het complete optiepakket dat ook de andere compacte Lease Editions (B- en CLA-Klasse) aantrekkelijk maakt, maar dan met 17-inch lichtmetalen velgen. Ook deze SUV heeft een speciale prijsstelling: vanaf € 38.295 inclusief BTW en BPM. Dit betekent een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 268.

De nieuwe C-Klasse, onlangs verkozen tot Leaseauto van het Jaar, is er ook als Lease Edition met een  benzinemotor. Hij combineert 20% bijtelling met een extra rijke uitrusting. Standaard zijn bijvoorbeeld het LED intelligent Light System, adaptieve grootlichtassistent, navigatie met kleurenscherm, automatische airconditioning, AGILITY CONTROL-onderstel, zitcomfortpakket Audio 20 CD met touchpad, Bluetooth en actieve parkeerassistent met PARKTRONIC. De C 80 Lease Edition valt op door zijn prijs: vanaf € 38.995 inclusief BTW en BPM. Leasen kan vanaf € 625/maand.

De E-Klasse Lease Edition heeft de E300 BlueTEC Hybrid als basis. Dat betekent: krachtige prestaties bij een minimaal verbruik én 20% bijtelling. De prijs vanaf € 56.950 inclusief BTW en BPM krijgt een extra dimensie in combinatie met de uitrusting. Inbegrepen zijn LED Intelligent Light System, 18-inch lichtmetalen velgen, navigatie met kleurenscherm, AMG Sportpakket, sportstoelen met verwarming, automatische airco, Audio 20 met Bluetooth-interface, Cruise Control met SPEEDTRONIC, antidiefstalpakket, een 80-liter tank en de veiligheidssystemen COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST. Door de combinatie van een aangepaste catalogusprijs en 20% bijtelling is de E-Klasse Lease Edition te rijden voor een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 494. De leaseprijs start bij € 1.079/maand.

Mercedes-Benz organiseert van vrijdag 30 mei t/m zondag 1 juni een exclusief Drive Event waarbij de Lease Editions centraal staan. Geïnteresseerden krijgen hier gedetailleerde informatie over de uitvoeringen, de fiscale voordelen en de (lease)tarieven. Alle genoemde leasetarieven zijn per maand exclusief BTW o.b.v. Operationele Service Lease, looptijd 48 maanden, 20.000 km per jaar.

XLLease
AutoCoach