26 april 2016

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Collection 2016 nu beschikbaar

26 april 2016 - Ongeveer 540 producten uit de Mercedes-Benz Collection worden gepresenteerd in de nieuwe 2016-catalogus, die nu verkrijgbaar is in een 21x27 cm-formaat. De nieuwe catalogus is verkrijgbaar bij de Mercedes-Benz dealer of kan online worden doorgebladerd. Bestellen van de accessoires gaat snel en gemakkelijk via de Mercedes-Benz Official Online Shop.
AutoCoach

Tot het aanbod behoren Swiss Made horloges, sleutelhangers van rvs, sportieve kleding van HUGO BOSS, robuuste koffers van Samsonite, nieuwe AMG-producten en voor het eerst de Driver's Choice Collection van MAYBACH – ICONS OF LUXURY.

Mercedes-Benz

De elf categorieën, Black Edition, Horloges, Sport, Mode, Reizen, Accessoires, Sleutelhangers, Geschenken, AMG, MAYBACH en Overige producten, laten zien hoe divers het productaanbod van de Mercedes-Benz Collection 2016 is.

Een bijzonderheid in de exclusieve nieuwe productcategorie Black Edition vormt het zwarte herenhorloge 'MB Automatic'. Er worden slechts 500 exemplaren vervaardigd van dit horloge, dat wordt aangedreven door een automatisch uurwerk van het type ETA 2824-2. Het versierde binnenwerk is zichtbaar door de glazen onderkant van de kast. Andere details zijn de zwarte wijzerplaat met 3D-effect en een verzonken Mercedes-Benz ster, saffierglas en een zwartlederen polsband met vouwsluiting. Dit in gelimiteerde oplage geproduceerde Swiss Made horloge is waterdicht tot 10 atmosfeer en heeft een diameter van 43 mm.

De Driver's Choice Collection van MAYBACH - ICONS OF LUXURY wordt voor het eerst gepresenteerd in de catalogus.De Collection omvat reis- en businesstassen in de kleur zwart met beige voering en beige contrastnaden op de handgrepen en langs de rits. De tassen worden geproduceerd in Duitsland en zijn vervaardigd van 100 procent kalfsleder en voorzien van het opschrift MAYBACH.

De producten uit de Mercedes-Benz Collection 2016 zijn verkrijgbaar bij de Mercedes-Benz dealer of online.

KwikFit
XLLease