15 september 2017

Mercedes-Benz

Daimer geeft slooppremie op oude diesels

15 september 2017 - Mercedes-Benz en Smart zetten de inspanningen voor een schoner milieu kracht bij. Tijdelijk bieden ze een financieel voordeel bij de aankoop van een nieuwe personenauto die aan de EU6-emissienorm voldoet. Het financiƫle voordeel van 2.000 euro (Mercedes-Benz) of 1.000 euro (smart) exclusief BTW is geldig bij inruil van een personenauto (diesel of benzine) met EU1- tot EU4-motor ongeacht het merk (voor een nieuwe Mercedes-Benz personenauto inclusief V-Klasse en smart).

Heeft de ingeruilde auto een EU1-, EU2- of EU3-dieselmotor, dan wordt er nog een stap verder gegaan: demontage. De waarde van de te demonteren auto wordt door een onafhankelijke instantie (AutotelexPRO) bepaald. Mercedes-Benz en smart vergoeden de restwaarde en betalen voor deze auto's bovenop de inruilpremie ook de slooppremie.

Mercedes-Benz

Met deze inspanning willen Mercedes-Benz en smart naar eigen zeggen bijdragen aan de versnelde verjonging van het wagenpark in Europa in het algemeen en in Nederland in het bijzonder.

De slooppremie wordt toegekend, ongeacht het automerk, op voorwaarde dat de auto minstens zes maanden op naam van de berijder is ingeschreven - vanaf 2 februari 2017. De actie is van toepassing op alle bestellingen van nieuwe personenauto's tussen 2-8-2017 en 31-12-2017, zolang de voorraad strekt, met een uiterste leverdatum van de nieuwe auto op 31-3-2018. De actie is geldig bij aankoop van een nieuwe Mercedes-Benz of smart EU6.

Dutchlease
KwikFit