5 oktober 2011

Mercedes-Benz

AutoReview brengt Mercedes-special uit

5 oktober 2011 - Mercedes-Benz bestaat dit jaar 125 jaar en dat kunnen de makers van Auto Review niet ongemerkt aan zich voorbij laten gaan. Met een 212 pagina's tellende special worden het verleden, het heden en de toekomst van het merk geƫerd. Mercedes, 125 jaar traditie en toekomst ligt vanaf vandaag in de winkels en kost 9,95 euro.

Hoofdredacteur Arjan Kropman: "Het gaat wat ver om te beweren dat ik zonder Carl Benz nooit voor een automagazine zou hebben gewerkt, maar zonder twijfel heeft Mercedes een heel belangrijke rol gespeeld in het ontstaan van de automobiliteit zoals wij die nu kennen. Deze Mercedes-special is onze ode aan een geweldig merk, maar uiteraard mag je ook in deze glossy special zo nu en dan een kritische noot verwachten".

Mercedes-Benz

Over een merk als Mercedes valt heel veel te vertellen. Vrijwel alle huidige modellen hebben dan ook een plaats in de special gekregen, van de Mercedes C200 CDI tot de SLS AMG. Maar daar blijft het niet bij. In de 125 jaar die zijn voorbijgegaan sinds Carl Benz patent aanvroeg op zijn driewielige motorwagen deed het merk veel bijzondere vindingen. Zeven van deze innovaties lopen als een rode draad door de special.

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor youngtimers, voor de gelegenheid samengebracht met hun moderne opvolgers. De toekomst van het merk is terug te vinden in de artikelen over de concept cars die de afgelopen periode aan het publiek werden voorgesteld.

XLLease
XLLease