12 december 2017
Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz prijst nieuwe CLS

Autozine
12 december 2017 | Mercedes-Benz maakt de prijzen van de nieuwe CLS bekend. De derde generatie van het origineel is per direct te bestellen, vanaf 93.242 euro inclusief afleverkosten. De nieuwe CLS staat in maart 2018 bij de dealer. De derde generatie CLS Coupé is voor het eerst als vijfzitter leverbaar.

Op zoek naar een Mercedes-Benz CLS?
DAS import heeft er 180 vanaf € 47.381,-

Mercedes-Benz CLS

De nieuwe CLS is uitgerust met de nieuwste elektronische assistentiesystemen met routegebaseerde ondersteuning van de bestuurder. Standaard zijn de actieve remassistent, actieve spoorassistent, ATTENTION ASSIST, snelheidslimietassistent en het inzittendenbeschermingssysteem PRE-SAFE. Als optie is voor de nieuwe CLS een widescreen cockpit met hoge resolutie leverbaar; de beide 12,3 inch displays bevinden zich achter één gezamenlijke glazen afdekking.

Mercedes-Benz CLS

Het ENERGIZING-comfortprogramma biedt zes programma's aan die uiteenlopende comfortfuncties tot maatgesneden programma's bundelen, met als doel de bestuurder fit te houden. Het systeem verhoogt het welzijn van alle inzittenden, niet alleen tijdens het rijden, maar ook tijdens pauzes. Het ENERGIZING-comfortprogramma is leverbaar in combinatie met het AIR BALANCE-pakket en COMAND Online.

De AMG Line zorgt voor een sportiever ogend exterieur en interieur. Exterieurkenmerken zijn de dynamische AMG-styling, bestaande uit een AMG-voorskirt met chroomsierlement, sportief-markante luchtkanalen (air curtains) voor en achter, AMG-dorpelverbreders en een AMG-achterskirt in diffusorlook met chroomsierlijst. Verder heeft de AMG Line een diamond grille met chroompins en 48,3 cm (19 inch) vijfspaaks lichtmetalen AMG-velgen, tremolietgrijs en glansgedraaid. Interieurkenmerken van de AMG Line zijn onder andere stoelen met speciaal dessin in lederlook ARTICO/microvezel DINAMICA zwart, een aan de onderzijde afgevlakt multifunctioneel AMG-sportstuur, AMG-sportpedalen en AMG-vloermatten.

Overzicht belangrijkste gegevens en prijzen:

  • CLS 350d 4MATIC 93.242 euro
  • CLS 400d 4MATIC 97.719 euro
  • CLS 450 4MATIC 98.303 euro

Het speciale model Edition 1 voegt meer exclusiviteit toe aan de CLS (meerprijs € 6.238, te combineren met alle motorvarianten). Tot de exclusieve details behoren het interieurconcept COPPER ART met stoelen in nappaleder zwart pearl en middenbanen met ruitdessin en koperkleurige accenten . Op de middenconsole, stoelen, armsteunen, portieren en het dashboard zijn koperkleurige contrastsiernaden te vinden. Standaard bevat de middenconsole exclusieve sierdelen in openporig essenhout zwart met Edition 1-lasergravure.

Nieuwe vloermatten voor de CLS?
Dat kan! Vanaf € 45,-
Just Carpets.nl

Mercedes CLS aangepast voor 2021Mercedes CLS aangepast voor 2021
7 april 2021
Mercedes onthult 3e generatie CLSMercedes onthult 3e generatie CLS
29 november 2017
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum