8 maart 2004
Mercedes-Benz A-Klasse (2004 - 2012)
Nieuws

Mercedes-Benz A-Klasse (2004 - 2012)

Win een reis naar Londen, Wenen of Barcelona met Mercedes-Benz

8 maart 2004 - Liefhebbers van Londen, Wenen of Barcelona kunnen nu een luxe, geheel verzorgde avond in de stijl van hun favoriete metropool winnen met de online Mercedes-Benz City Experience Quiz. Gedurende de maanden maart en april presenteert Mercedes-Benz een reeks van drie quizzen op haar website in het teken van Londen, Barcelona en Wenen.
AutoCoach

De stedenactie is gebaseerd op de drie uitvoeringen van de Mercedes-Benz A-Klasse: model Piccadilly, model Ramblas en model Belvedere. De varianten zijn uitgevoerd met speciale City Experience uitrustingen geïnspireerd op het bruisende Londen, de historische sfeer van Wenen en de magie van Barcelona. De A-Klasse Mercedes-Benz wordt geleverd met een oersterke Samsonite-reistas en een aanbiedingsvoucher voor een reis naar Barcelona, Wenen of Londen.

Mercedes-Benz A-Klasse (2004 - 2012)

De City Experience Quiz loopt van 8 t/m 23 april. In 10 vragen kunnen deelnemers hun stedenkennis testen op het gebied van kunst, cultuur en entertainment. De winnaars worden een week na afloop van de quiz op de website van Mercedes-Benz bekend gemaakt. De drie winnaars krijgen door Mercedes-Benz een geheel verzorgde avond aangeboden in Londense, Spaanse of Weense stijl en gaan samen met vrienden of familieleden kokkerellen bij Keizer Culinair in Amsterdam, Arnhem, Bergen, Haarlem, Rotterdam, Den Bosch of Utrecht. De prijs wordt aangeboden voor 12 personen.

Wittebrug
XLLease