10 juni 2004
Mercedes-Benz A-Klasse (2004 - 2012)
Nieuws

Mercedes-Benz A-Klasse (2004 - 2012)

Christina Aquilera produceert exclusieve song voor A-Klasse

10 juni 2004 - Voor de wereldpremiere van de Mercedes-Benz A-Klasse, die later deze maand plaatsvindt, zal Christina Aguilera een nieuwe song uitbrengen. De Amerikaanse popster produceert deze muziek voor de campagne ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe A-Klasse. "Hello" is de titel van haar nieuwe song, die zij exclusief voor Mercedes-Benz heeft opgenomen.

De filosofie achter het lied sluit aan bij het thema van de Mercedes-Benz A-Klasse marketingcampagne: "Follow Your Own Star". Het volgen van je eigen idealen is het motto voor de nieuwe A-Klasse en haar klanten.

Mercedes-Benz A-Klasse (2004 - 2012)

"Ik ben altijd mijn eigen weg gegaan. Ik heb in mijn leven al veel lessen moeten leren, wat niet altijd even gemakkelijk is geweest. Maar ik heb wel geleerd dat het belangrijk is om je hart te volgen, instinctief te handelen. Dat is wat mij elke dag een beetje beter maakt", zegt Christina Aguilera.

"De A-Klasse laat zien dat het belangrijk is in succes te geloven en het daadwerkelijk te bereiken. Christina Aguilera leeft volgens deze filosofie en maakt bewust haar eigen keuzes. Niemand zou deze gedachte beter muzikaal hebben kunnen vertalen als Christina Aguilera", aldus J. Justus Schneider, wereldwijd verantwoordelijk voor Marketing Communicatie Mercedes-Benz personenwagens & Maybach.

Vanaf vandaag is de instrumentale uitvoering van de song "Hello" te horen via de speciale internetsite www.follow-your-own-star.com. De originele versie met vocals is vanaf 28 juni beschikbaar.

Dutchlease
XLLease