14 maart 2013
 

Mazda

Mazda Museum Japan online te bezoeken

Autozine
14 maart 2013 | Mazda heeft een nieuwe service toegevoegd aan zijn Museum in Hiroshima, Japan. Vanaf nu is het mogelijk online een bezoek te brengen en een virtuele rondleiding te maken door de tentoonstelling via Google Maps Street View. Google Maps Street View maakt het mogelijk plaatsen overal ter wereld te verkennen door middel van 360 graden beelden op straatniveau.
AutoCoach

De eenvoudigste manier om het Mazda Museum virtueel te bezoeken is via een speciale link naar de corporate website van de onderneming (www.mazda.com/mazdaspirit/museum). Onder de tab ‘Museum Guide' vinden bezoekers zeven keuzemogelijkheden, waaraan totaal vijf virtuele rondleidingen zijn gekoppeld: de entree, de geschiedenis, de toekomst, de technologie en de rotatiemotor. Bij elke sector staat een link naar de bijbehorende Google Maps Street View rondleiding.

Mazda

De tentoonstelling over de geschiedenis omvat enkele van de meest legendarische auto's van Mazda, zoals de Mazda Cosmo Sport (110S) uit de jaren '60, RX-7's uit de jaren '70 en '80 en de originele MX-5 Roadster, die uiteindelijk uitgroeide tot één van de meest populaire tweezits open sportauto's in de geschiedenis.

Op de technologie tentoonstelling toont Mazda zijn nieuwe technologische aanpak onder de naam SKYACTIV, die momenteel onder de huid zit van de nieuwe generatie Mazda's met de bekroonde SKYACTIV technologie, de nieuwe Mazda6 en de Mazda CX-5.

"Een bezoek aan het Mazda Museum is een must voor iedereen die van auto's houdt", zegt Wojciech Halarewicz, Vice President Communicatie van Mazda Motor Europe. "Voor mensen die geïnteresseerd zijn in Mazda maakt deze online uitbreiding een bezoek aan ons museum mogelijk zonder naar Japan te reizen. En eenmaal binnen zal men op een zeer intieme en realistische manier kennis kunnen maken met de geest van Mazda."

Mazda

Het Mazda Museum ligt in de directe omgeving van het hoofdkantoor van Mazda Motor Corporation in Hiroshima en werd geopend in mei 1994. Na een renovatie in 2005, waarbij tevens de museale ruimte werd vergroot, beschikt het museum nu over zes verschillende expositieruimtes en een cadeauwinkel met Mazda memorabilia. Het Mazda Museum is open op doordeweekse dagen en biedt rondleidingen voor groepen in het Japans en individuele rondleidingen in het Japans en Engels. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan tot een jaar van tevoren via e-mail (mazdamuseum@mail.mazda.co.jp) of per telefoon via +81.82.252.5050. De toegang is gratis.

Mazda kondigt CX-60 en CX-80 aanMazda kondigt CX-60 en CX-80 aan
7 oktober 2021
Mazda maakt prijzen CX-5 2022 bekendMazda maakt prijzen CX-5 2022 bekend
28 september 2021
Mazda CX-5 aangepast voor modeljaar 2022Mazda CX-5 aangepast voor modeljaar 2022
14 september 2021
Mazda MX-30 nu ook als AdvantageMazda MX-30 nu ook als Advantage
9 september 2021
 

Info