12 januari 2012
 

Mazda

Mazda lanceert MyMazda App in Europa

Autozine
12 januari 2012 | Mazda heeft een nieuwe, gratis applicatie voor smartphones geïntroduceerd in Europa onder de naam MyMazda App. De applicatie is in eerste instantie bedoeld voor klanten van Mazda in Europa met iOS apparatuur (iPhone, iPad en iPodTouch), maar zal binnen een paar maanden ook beschikbaar komen voor bezitters van Android en Blackberry smartphones.
AutoCoach
Info

De nieuwe MyMazda App beschikt over verschillende functies, waaronder een snelle en directe verbinding met de Mazda Euro Service, de persoonlijke service bij pech onderweg, schade of ruitbreuk. Ook zullen klanten van Mazda met deze app als één van de eerste autobezitters in Europa op elke plaats en tijd kunnen beschikken over de volledige voertuig- en servicegeschiedenis van hun auto.

Mazda

De nieuwe Mazda app op het gebied van klantenservice communiceert direct met het Mazda Digital Service Record (DSR), ofwel het digitale serviceboekje, dat alle service- en onderhoudsactiviteiten van het betreffende voertuig in een digitale database opslaat. De My Mazda App maakt gebruik van alle gemakken van het DSR systeem en biedt geregistreerde eigenaren met een persoonlijke toegangscode de mogelijkheid te allen tijde te beschikken over alle opgeslagen informatie over hun auto, de servicegeschiedenis daarvan en over hun persoonlijke gegevens.

De nieuwe MyMazda App van Mazda Motor Europe werd gepresenteerd tijdens de Bologna Motor Show in Italië in december vorig jaar en is inmiddels beschikbaar voor klanten in Rusland. De andere Europese landen volgen de komende maanden. Mazda Motor Nederland heeft ervoor gekozen om in eigen land de applicatie in april te introduceren op het moment dat deze beschikbaar is voor alle drie besturingsplatforms tegelijkertijd, iOS, Android en Blackberry.

Mazda kondigt CX-60 en CX-80 aanMazda kondigt CX-60 en CX-80 aan
7 oktober 2021
Mazda maakt prijzen CX-5 2022 bekendMazda maakt prijzen CX-5 2022 bekend
28 september 2021
Mazda CX-5 aangepast voor modeljaar 2022Mazda CX-5 aangepast voor modeljaar 2022
14 september 2021
Mazda MX-30 nu ook als AdvantageMazda MX-30 nu ook als Advantage
9 september 2021