27 november 2006
Mazda MX-5 (2005 - 2015)

Mazda MX-5 (2005 - 2015)

Filmwedstrijd bij Mazda

Autozine
27 november 2006 | Als vervolg op de internationale fotowedstrijd komt Mazda Motor Europe nu met een filmwedstrijd als onderdeel van de marktintroductie in Europa van de nieuwe MX-5 Roadster Coupe.
AutoCoach

Centraal in deze wedstrijd staat een interactieve website van Mazda Motor Europe: www.12secondthriller.com. Daarop speelt de Mazda MX-5 Roadster Coupe de hoofdrol in allerlei filmpjes gebaseerd op verschillende klassieke filmthema's.

Mazda MX-5 (2005 - 2015)

Bezoekers van de site kunnen hun eigen thriller samenstellen met daarin de MX-5 Roadster Coupe door simpelweg te klikken op "Create Your Own link" in de website. Vervolgens kunnen er verschillende filmpjes gemaakt worden door eerst een genre en een hoofdpersoon te kiezen. Het resultaat is een kort en krachtig maar vooral ook verrassend en grappig filmpje.

De website biedt ook de mogelijkheid deel te nemen aan een internationale filmwedstrijd met een Mazda MX-5 Roadster Coupe als hoofdprijs. Filmmakers in de dop worden uitgenodigd hun eigen thriller op video vast te leggen. De film mag niet langer zijn dan 20 seconden en moet grappige, onverwachte en ongewone elementen bevatten en tevens de Mazda kernwaarden als rijplezier, kwaliteit en eigen stijl het beste weergeven om mee te kunnen dingen naar de genoemde hoofdprijs. Via de link "Thrill Us to Win" kunnen deelnemers de video op de site uploaden. Alle inzendingen worden bekeken en indien ze aan de voorwaarden voldoen zullen ze on-line voor alle bezoekers te zien zijn totdat de inschrijving sluit op 31 januari 2007.

Een jury, bestaande uit creative director Eddie Greenwood, website producer Scott Bedford en Seamus Masterson, ontwerper van de filmpjes op de site, maakt een voorselectie van de tien beste ingezonden films. Uit deze tien wordt de uiteindelijke winnaar geselecteerd die eigenaar wordt van een gloednieuwe Mazda MX-5 Roadster Coupe. De hoofdprijs wordt uitgereikt op 8 maart 2007 op de Autosalon van Geneve. De negen andere finalisten ontvangen een Bose SoundDock Digital Music System met een iPod Nano.

XLLease
Mazda opent website voor 25 jaar MX5Mazda opent website voor 25 jaar MX5
10 februari 2014
Mazda vestigt record tijdens MAX-5 2013Mazda vestigt record tijdens MAX-5 2013
17 juni 2013
Mazda maakt prijzen MX-5 Hanabi bekendMazda maakt prijzen MX-5 Hanabi bekend
3 mei 2013
Mazda MX5 tijdelijk als HanabiMazda MX5 tijdelijk als Hanabi
5 maart 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum