1 september 2009
 

Lexus

Vier primeurs bij Lexus op IAA

Autozine
1 september 2009 | De wereldpremière van de LF-Ch, het nieuwe Full Hybrid premium compact-concept vormt het hoogtepunt van de aanwezigheid van Lexus op de komende Frankfurt Motor Show. Tevens worden in Frankfurt de geupdate LS-serie en de 2010-uitvoeringen van de GS, IS en IS F voor het eerst aan het publiek getoond.
Info

Het LF-Ch concept wordt op de Frankfurt Motor Show 2009 voor het eerst aan het publiek getoond. De LF-Ch belooft een stijlvol design en Full Hybrid technologie met een praktische 5-deurscarrosserie. De auto kan ook alleen elektrisch aangedreven worden; een van de belangrijkste kenmerken van Lexus Hybrid Drive. Daardoor kan er met de LF-Ch in de stad nagenoeg zonder emissie én geluidloos worden gereden.

Lexus

Een andere wereldprimeur op de show is de gewijzigde LS-serie. Tot de wijzigingen behoren een moderner design van het exterieur en interieur, een nieuw ontworpen stoelconfiguratie, een aanzienlijk modernere uitrusting en betere dynamische rijeigenschappen.

Lexus

De GS-serie 2010 is voorzien van verbeterde veiligheidsvoorzieningen, nieuwe carrosserie- en interieurkleuren terwijl de status van de GS 450h Hybrid als vlaggenschip van de serie nu nog beter tot uiting komt dankzij meerdere geraffineerde stylingelementen. De GS 450h Hybrid blijft de enige Full Hybrid in het premium midsize-segment. Ook de GS-serie 2010 is voorzien van verbeterde audio- en navigatiesystemen.

Lexus

Tot de wijzigingen voor de IS-serie behoren verbeterde audio- en navigatiesystemen, een nieuw F Sport-bekledingspakket en de gewijzigde IS F, een ultra high performance sportsedan die nu standaard geleverd wordt met een limited slip differentieel.

Wittebrug
Lexus onthult ROV ConceptLexus onthult ROV Concept
2 december 2021
Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
17 november 2021
Lexus breidt garantie uit tot 10 jaarLexus breidt garantie uit tot 10 jaar
11 oktober 2021
Lexus maakt prijzen ES300h 2022 bekendLexus maakt prijzen ES300h 2022 bekend
2 september 2021