22 mei 2007
 

Lexus

Lexus winnaar in J.D. Power-onderzoek

Autozine
22 mei 2007 | Lexus heeft voor de zevende achtereenvolgende keer de eerste plaats behaald in het Britse klanttevredenheidsonderzoek van J.D. Power in samenwerking met het consumentenblad "What Car?". Lexus scoorde voor de tweede keer in successie de dubbel door zowel de merkentabel als de modellenlijst aan te voeren. Op de modellenlijst deelt de Lexus IS-serie de eerste plaats met de hybride concerngenoot Toyota Prius.
AutoCoach
Info

In de categorie van de 4x4's haalde Lexus nog een derde succes binnen. De RX-serie deed voor het eerst mee en won meteen zijn categorie. In de totale modellenlijst neemt de Lexus RX-serie de vierde plaats in na de als gedeeld eerste geeindigde IS-serie en Toyota Prius.

Lexus

De Lexus IS-serie is volgens "What Car?" de koning van de klanttevredenheid. Niet alleen is de auto de winnaar van de hogere middenklasse, maar ook vorig jaar won de IS-serie die klasse al en het jaar ervoor werd hij tweede. IS-eigenaren geven hoog op van de kwaliteiten van de auto en zijn betrouwbaarheid. Ook de vormgeving en het interieur spreekt hen aan met als hoogtepunten de stoelen en de lay-out van het dashboard.

"What Car?" spreekt verder over de goede service en de lage onderhoudskosten die de Lexus met zich brengt. Factoren die ook andere modellen van Lexus hoge punten hebben opgeleverd.

Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
17 november 2021
Lexus breidt garantie uit tot 10 jaarLexus breidt garantie uit tot 10 jaar
11 oktober 2021
Lexus maakt prijzen ES300h 2022 bekendLexus maakt prijzen ES300h 2022 bekend
2 september 2021
Lexus brengt posters LC Cabrio uitLexus brengt posters LC Cabrio uit
24 augustus 2021