9 februari 2009
 

Lexus

Lexus opnieuw aanwezig op Milan Design Week

Autozine
9 februari 2009 | Na de succesvolle deelname in voorgaande jaren zal Lexus ook op de Milan Design Week 2009 aanwezig zijn met een kunsttentoonstelling getiteld 'Lexus L-Finesse Crystallised Wind', een combinatie van de Lexus L-Finesse designfilosofie en de top op het gebied van moderne kunst, architectuur en design uit Japan.
Info

De tentoonstelling vindt plaats in de kunstgalerie van het Museo della Permanente van 22 april tot 26 april, als onderdeel van de grootste designtentoonstelling ter wereld, de 'Salone del Mobile' in Milaan.

Lexus

Sou Fujimoto, een toonaangevende Japanse architect, zal de ambivalentie van de Lexus designfilosofie 'L-finesse' met behulp van een dynamische installatie, waarin ruimte, geluid en licht één worden, opnieuw interpreteren. Op de Lexus-stand zullen een kunstobject van acryl, gebaseerd op het full-size conceptmodel LF-A, de supersportwagen van Lexus en een speciaal ontworpen meubelstuk van acryl te zien zijn.

Lexus neemt sinds 2005 deel aan de Milan Design Week op basis van de overtuiging dat het overbrengen van de L-Finesse-boodschap via verschillende artiesten en disciplines nieuwe normen stelt en conventionele ideeën overtreft. Dit jaar onderscheidt de deelname van Lexus aan dit evenement zich door de manier waarop tradities en innovaties op designgebied elkaar kruisen.

XLLease
Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
17 november 2021
Lexus breidt garantie uit tot 10 jaarLexus breidt garantie uit tot 10 jaar
11 oktober 2021
Lexus maakt prijzen ES300h 2022 bekendLexus maakt prijzen ES300h 2022 bekend
2 september 2021
Lexus brengt posters LC Cabrio uitLexus brengt posters LC Cabrio uit
24 augustus 2021