21 augustus 2013
 

Lexus

Lexus opent unieke showroom in Tokio

Autozine
21 augustus 2013 | Lexus International opent op 30 augustus in de Japanse hoofdstad Tokyo de eerste "Intersect by Lexus", een zogenoemde "Luxury Brand Experience Space". Het is een unieke plek waar mensen het gevoel van het merk Lexus kunnen ervaren, zónder achter het stuur te kruipen.
AutoCoach

De "Intersect by Lexus" is geen gewone dealer of traditionele winkelruimte, maar een plek waar gasten genieten van de Lexus filosofie door design, kunst, mode, cultuur, film, muziek en technologie. Het pand in Tokyo en toekomstige vestigingen in steden als New York en Dubai zijn ontwikkeld door interieurontwerper Masamichi Katayama.

Lexus

Op de eerste verdieping van het Intersect by Lexus bevinden zich bijvoorbeeld een café en de 'Garage', met exposities over autocultuur en lifestyle. Op de tweede verdieping zijn winkels aanwezig met lifestyleproducten van bekende merken die overeenkomen met de filosofie van Lexus. Ook is er een lounge waar modern en lokaal eten geserveerd wordt.

"Intersect by Lexus moet een comfortabele en inspirerende ruimte zijn waar mensen in contact kunnen komen met elkaar", zegt Mark Templin, executive vice president van Lexus International. "Deze plekken zullen zich ontwikkelen als mensen samen komen en netwerken. Het is dus niet alleen een plek van een automerk, maar een ruimte die iedereen tot zijn eigen unieke plek kan maken".

Lexus
IkWilVanMijnAutoAf
Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
17 november 2021
Lexus breidt garantie uit tot 10 jaarLexus breidt garantie uit tot 10 jaar
11 oktober 2021
Lexus maakt prijzen ES300h 2022 bekendLexus maakt prijzen ES300h 2022 bekend
2 september 2021
Lexus brengt posters LC Cabrio uitLexus brengt posters LC Cabrio uit
24 augustus 2021
 

Info