30 oktober 2012
 

Lexus Design Award

Lexus lanceert Lexus Design Award

Autozine
30 oktober 2012 | Lexus daagt jonge ontwerpers uit om met hun beste creaties mee te doen aan de nieuwe internationale Lexus Design Award. Met de competitie wil Lexus naar eigen zeggen niet alleen ruimte geven aan verfrissende idee├źn en creativiteit, maar vooral ook jonge ontwerpers een podium bieden om zichzelf te presenteren.
Info

Om deel te nemen aan de Lexus Design Award, kunnen jonge ontwerpers hun beste werk inzenden, ongeacht of het een designstudie is voor architectuur, mode of bijvoorbeeld een product. Een zeskoppige jury zoekt onder alle inzenders naar de tien meest bijzondere talenten. Deze mogen hun werk begin maart op de Milan Design Week 2013 tentoonstellen.

Lexus

De twee ontwerpers die het meest opvallen, krijgen een mentor toegewezen die hen helpt het ingezonden design verder uit te werken naar een (op kosten van Lexus gefabriceerd) propotype. Ook dit prototype zal in Milaan tijdens de Design Week te bewonderen zijn. De mentoren zijn top industrieel ontwerper Sam Hecht en Junya Ishigami, een internationaal geroemde architect uit Japan.

Lexus heeft de naam jong talent de ruimte te geven om zich te ontplooien. De op de Detroit Motorshow onderscheiden Lexus LF-LC kwam uit de pen van de jonge ontwerper Hidaeki Iida.

Meedoen kan via de website Designboom.com

XLLease
Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
17 november 2021
Lexus breidt garantie uit tot 10 jaarLexus breidt garantie uit tot 10 jaar
11 oktober 2021
Lexus maakt prijzen ES300h 2022 bekendLexus maakt prijzen ES300h 2022 bekend
2 september 2021
Lexus brengt posters LC Cabrio uitLexus brengt posters LC Cabrio uit
24 augustus 2021