1 mei 2017
 

Lexus

Lexus introduceert kennismakingslease

Autozine
1 mei 2017 | Lexus introduceert een nieuwe leasevorm: kennismakingslease. Hiermee kunnen zowel zakelijke rijders als particulieren vrijblijvend kennismaken met Lexus. De klant kan drie maanden de Lexus CT 200h, IS 300h of NX 300h Business Line ervaren, evenals de service van de dealer. Na twee maanden kan de klant aangeven of hij / zijn de Lexus wil houden.
AutoCoach
Info

Kennismakingslease van Lexus Financial Services is bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere consumenten die interesse hebben in het (privé) leasen van een Lexus, maar niet direct een vast contract willen afsluiten. Kennismakingslease geeft hen de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Lexus tegen een tarief dat nagenoeg gelijk is aan het tarief dat de klant zou betalen met een regulier leasecontract.

Lexus

Na twee maanden bepaalt de klant of hij / zijn de lease wil voortzetten. Zo ja, dan bestelt de Lexus dealer het Lexus model naar voorkeur met alle gewenste specificaties. Lexus Financial Services zet vervolgens het Kennismakingsleasecontract om naar een regulier leasecontract. Het nieuwe contract gaat in bij aflevering, maximaal vier maanden na de bestelling.

Lexus Financial Services berekent vooraf het maandtarief van het nieuwe leasecontract, zodat de klant weet of de Lexus van zijn keuze binnen zijn of haar budget past. Dit maandtarief kan vanwege modelspecificaties, kilometrage en looptijd afwijken van dat van het Kennismakingsleasecontract. Indien de klant geen nieuw contract wil, kan hij / zij nog één maand in de Lexus blijven rijden voordat deze bij de dealer ingeleverd moet worden.

KwikFit
Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022Lexus LC aangepast voor modeljaar 2022
17 november 2021
Lexus breidt garantie uit tot 10 jaarLexus breidt garantie uit tot 10 jaar
11 oktober 2021
Lexus maakt prijzen ES300h 2022 bekendLexus maakt prijzen ES300h 2022 bekend
2 september 2021
Lexus brengt posters LC Cabrio uitLexus brengt posters LC Cabrio uit
24 augustus 2021