13 juli 2021
 

Lexus Design Award

10e editie van Lexus Design Award start

Autozine
13 juli 2021 | Inzendingen voor de 10e editie van de prestigieuze Lexus Design Award zijn vanaf nu welkom op LexusDesignAward.com . Het inzenden van creatieve, originele en bruikbare ideeen voor een betere toekomst kan tot en met 10 oktober 2021.
Info

Sinds de oprichting in 2013 is de Lexus Design Award continu in ontwikkeling geweest. Vandaag is het vooral een platform dat ruimte biedt aan design-ideeen, die kunnen bijdragen aan een betere toekomst.

Lexus

Bij de 10e editie van de Lexus Design Award daagt Lexus jonge en talentvolle ontwerpers uit om met ideeen te komen die inspelen op wereldwijde uitdagingen. Duurzaamheid en geluk voor iedereen staandaarbij centraal. Bij afgelopen edities van de Lexus Design Award hebben niet alleen designprofessionals, maar ook studenten en talenten veel interessante en innovatieve ontwerpen op het gebied van industrieel design, technologie, architectuur en mode ingezonden. Zo was de winnende inzending van de afgelopen editie de 'Portable Solar Distiller ' een eenvoudig apparaat dat van zeewater drinkwater kan maken en tegelijkertijd als schaduwrijke ontmoetingsplek kan dienen.

Alle goede ideeen voor een betere toekomst zijn tussen nu en 10 oktober 2021 welkom op LexusDesignAward.com . Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Begin 2022 maakt de jury zes finalisten bekend. Die krijgen de gelegenheid om onder begeleiding van een mentor het idee uit te werken tot een prototype. Bij de afgelopeneditie van de Lexus Design Award was de Nederlandse kunstenaar Sabine Marcelis een van de mentoren. De zes finalisten presenteren hun definitieve voorstel in het voorjaar van 2022 aan de jury. Aansluitend wordt de winnaar van de 10e editie van de Lexus Design Award bekend gemaakt. Door het platform dat de Lexus Design Award biedt, krijgen de deelnemers en de winnaar veel internationale aandacht.

Vandebron
Lexus introduceert nieuwe NX 2021Lexus introduceert nieuwe NX 2021
12 juni 2021
Lexus bouwt 2 miljoenste hybrideLexus bouwt 2 miljoenste hybride
18 mei 2021
Lexus ES aangepast voor modeljaar 2022Lexus ES aangepast voor modeljaar 2022
19 april 2021
Lexus introduceert UX Preference LineLexus introduceert UX Preference Line
15 april 2021