18 juni 2007
Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

Range Rover aangepast voor modeljaar 2008

Autozine
18 juni 2007 | Voor het modeljaar 2008 is de Range Rover aangepast met een aantal luxueuze details en een uitgebreide uitrusting. Ook zijn er nieuwe opties toegevoegd, zoals de 4-zone airconditioning.
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
 

De lijst van veranderingen voor het modeljaar 2008 wordt aangevoerd door de introductie van een 4-zone airconditioning, waarbij ook de achterpassagiers hun individuele verwarming en ventilatie kunnen regelen. Een andere noviteit betreft de extra warmtewerende (Climate Control) voorruit en voorportierruiten. Het speciale glas reduceert de infrarood-straling die in de auto komt, waarmee het interieur minder warm wordt. Daardoor kan de airconditioning sneller en effectiever werken.

Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

Een nieuwe middenarmsteun achterin is nu uitgerust met een bergvak (inclusief een speciale houder voor de afstandsbediening van het optionele entertainment-systeem achterin).

Afhankelijk van de uitvoering is er nu keuze uit zeven soorten hout voor de afwerking van dashboard en interieur. Al het hout is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. Op de Vogue SE en Supercharged SE is het aantal houtelementen uitgebreid tot 14, met extra details op de achterzijde van de middenconsole.

Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

Tenslotte zijn de edelstalen dorpellijsten gewijzigd en is met Lucerne Green een nieuwe carrosseriekleur toegevoegd.