2 oktober 2008
Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

Land Rover ontwikkelt kofferset voor Range Rover

Autozine
2 oktober 2008 | Voortaan reist bagage van Range Rover rijders even exclusief als de inzittenden zelf. De Range Rover Autobiography kofferset wordt handgemaakt van hetzelfde leder als van de Range Rover bekleding. Bovendien is de set te bestellen in elke interieurkleur, zodat deze volledig in stijl is met de auto. De Range Rover Autobiography kofferset bestaat uit vier koffers en wordt op bestelling vervaardigd.

"Autobiography" is de aanduiding voor de meest luxueuze uitvoering van de Range Rover. De Range Rover Autobiography is er met TDV8- en Supercharged-motor en biedt naast een uitgebreide standaarduitrusting ook de meest uitgebreide lederen bekleding ooit in een Range Rover toegepast. Naast de volledige stoelen zijn ook dashboard, deksels van dashboardkastjes, afdekking knie-airbag, volledige portierpanelen, portiervakken, middenconsole en stuurwiel met leder bekleed. Uniek daarbij is het gebruik van exclusief semi-aniline leder voor stoelen en portierpanelen, zacht gepolsterd leder voor het dashboard en gripvast leder voor het stuurwiel. Zelfs de premium vloermatten zijn met leder omboord.

Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

Deze zelfde aandacht voor detail is terug te vinden bij de Autobiography kofferset. Allereerst onderscheiden de koffers zich door hun design. Alle koffers worden gesierd door het Range Rover woordmerk en een gestileerde Range Rover grille, die in reliëf in het leder zijn aangebracht. Verder leggen hetzelfde bekledingsleder, de verchroomde Autobiography badge en de aluminium details visuele links met Land Rover's topmodel. En of de bestuurder nu het stuurwiel van zijn auto of de handgreep van een koffer vastheeft: het gevoel is hetzelfde. Voor de handgrepen wordt namelijk hetzelfde gripvaste leder toegepast.

Land Rover Range Rover (2001 - 2012)

De koffers zijn ontworpen voor de bagageruimte van de Range Rover, maar passen in principe in elke Land Rover. De set bestaat uit de volgende koffers:

Land Rover Range Rover (2001 - 2012)
  • Reiskoffer. Deze koffer valt binnen de afmetingen voor handbagage en is uitgevoerd met trolleywieltjes. De binnenbekleding kan worden uitgenomen en is wasbaar. Afmetingen (lxbxh): 52x35x20 cm.
  • Grote koffer. Functioneel ontwerp van groot formaat. Inclusief kledinghanger om kleding kreukvrij mee te kunnen nemen. Afmetingen (lxbxh): 66x55x17 cm.
  • Kleine koffer. Handzaam model dat compacte afmetingen combineert met een groot volume. Afmetingen (lxbxh): 58x44x17 cm.
  • Beauty Case. Een exclusieve kofferset is pas compleet met een klassieke beauty case. Afmetingen (lxbxh): 30x20x22 cm.

De exclusieve Range Rover Autobiography kofferset is bij iedere Land Rover dealer te bestellen en heeft een adviesprijs van € 5.000,-.

Range Rover tijdelijk als Vogue SilverRange Rover tijdelijk als Vogue Silver
15 februari 2012
Piet Boon geeft visie op Range RoverPiet Boon geeft visie op Range Rover
23 maart 2011
Range Rover bouwt Autobiography UltimateRange Rover bouwt Autobiography Ultimate
9 februari 2011
Land Rover doneert miljoenste RangeRoverLand Rover doneert miljoenste RangeRover
5 november 2010
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum