17 maart 2023
Land Rover Defender (1948 - 2018)
Nieuws

Land Rover Defender (1948 - 2018)

LEGO introduceert Land Rover Defender set

17 maart 2023 - LEGO Group en Land Rover vieren samen het 75-jarige bestaan van Land de Defender. Ze doen dat met een nieuwe set: de LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90. De set bestaat uit 2.336 onderdelen en is compleet met alle accessoires voor een offroad-expeditie.
Remschijf.nl

Het is een twee-in-één-set, waarbij de bouwer kan kiezen: een alledaagse versie voor op de weg óf een aangepaste versie die klaar is voor avontuur.

Land Rover Defender (1948 - 2018)

Het 32 cm lange LEGO-model maakt dat duidelijk met accessoires zoals een imperiaal, een verhoogde luchtinlaat, een voorbumper met echt werkende lier, beschermende treeplanken, een gereedschapskist en rijplaten voor het rijden door modder en zand. Ook is het model uitgerust met een werkende stuurinrichting en vering. De motorkap en portieren kunnen open en het interieur is voorzien van alle details van de echte Classic Defender.

Ter introductie van de nieuwe set plaatste de LEGO Group een echte Classic Defender in de Schotse Hooglanden. Die Defender was voor de gelegenheid de moeilijkst bereikbare LEGO Store ter wereld.

Carsub
Vandebron