11 februari 2008
Lancia Delta
Nieuws

Lancia Delta

Nieuwe Lancia Delta debuteert in Geneve

11 februari 2008 - De historische naam Delta vertegenwoordigt een model van het merk Lancia en is tevens een wiskundig symbool, dat staat voor verandering, verschil en evolutie. Dat is ook van toepassing op de geheel nieuwe, andere Lancia Delta.

Op zoek naar een Lancia Delta 1.4 T-Jet 16v Silver?
Nederland Mobiel heeft er 35 vanaf € 2.950,-

Lancia Delta 1.4 T-Jet 16v Silver

De eerste 'delta' wordt gevormd door het vermogen om de traditionele elegantie van het merk Lancia te combineren met originele architectonische oplossingen, waarbij voor het eerst de agressie van een sportauto en een aangenaam gevoel van welzijn aan boord van een sedan worden verenigd.

Lancia Delta

De nieuwe Delta, ontworpen door Lancia's eigen Centro Stile, trekt de traditie van de grote Lancia modellen uit het verleden (de Aprilia, Appia, Fulvia, Beta, Prisma, Dedra en Lybra) door naar de toekomst. De Delta is 4,5 meter lang, 1,8 meter breed en 1,5 meter hoog, afmetingen die samen met zijn wielbasis van 2,7 meter veel binneruimte beloven.

Lancia Delta

Het interieur is stil en zeer licht, met luxueuze materialen en harmonieuze kleuren. Het geluidabsorberende dak zorgt voor minder lawaai binnenin, terwijl de grote glasoppervlakken van de zijramen en, indien aanwezig, het Granluce panoramadak voor veel lichtinval zorgen.

Lancia Delta

Alle motoren, zowel diesel als benzine, zijn voorzien van een turbo. Het vermogen varieert van 120 tot 200 pk. De krachtbronnen worden gecombineerd met een 6-versnellingsbak, manueel, gerobotiseerd of automatisch. Op milieugebied lopen de dieselmotoren al vooruit op de eisen die gesteld worden door de toekomstige Euro 5 normen.

XLLease