19 augustus 2008
Lancia Delta

Lancia Delta

Lancia Delta vanaf september bij de dealer

Autozine
19 augustus 2008 | Geïnteresseerden in de nieuwe Lancia Delta kunnen vanaf september niet alleen bij de dealer, maar ook bij een speciaal ingericht 'Lancia Test Centre' terecht bij de Lancia importeur. De Lancia Delta staat vanaf september bij de dealer vanaf € 23.995.
Lancia Delta leasen?
Dat kan! Vanaf € 206,-
Lease.auto

 

De door het 'Lancia Style Centre' ontworpen Lancia Delta zet de traditie van beroemde modellen als de Aprilia, Appia, Fulvia, Beta en Lybra voort. De nieuwe Lancia meet: lengte 4,5 meter, breedte 1,8 meter en hoogte 1,5 meter, gecombineerd met een brede wielbasis van 2,7 meter.

Lancia Delta

Het brede motorengamma biedt voor zowel de benzine- als de dieselrijder de vele opties. Zo is er de 120 en 150 pk sterke 1.4 T-Jet benzinemotor. In februari volgt een 1.8 Di Turbo Jet benzineblok met 200 pk. Qua diesels is er een 120 pk sterke 1.6 MultiJet, een 2.0 MultiJet met 165 pk èn een 190 pk sterke 1.9 16V Twin Turbo. Alle motoren hebben een groen milieulabel. De 1.6 16 V Multijet Argento SelecTronic heeft zelfs een A-label.

Standaard is de Delta voorzien van o.a elektrische raambediening voor- en achter, airconditioning, centrale armsteun met koelvak, 6 airbags, in hoogte verstelbare voorstoelen, neerklapbare èn verschuifbare achterbank, LED-verlichting voor en achter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en radio/cd/MP3 speler met stuurbediening.

Lancia Delta

Medio september opent de Lancia importeur in Lijnden de deuren van een speciaal ingericht 'Lancia Test Centre'. Hier staan alle Deltamodellen en motorvarianten beschikbaar voor proefritten. Een professioneel team staat de klant te woord en trakteert deze op o.a. espresso en andere Italiaanse specialiteiten. Wachten op een proefrit hoeft de klant niet. Een afspraak maakt deze eenvoudig via een SMS. Een 'Test Centre professional' neemt contact met deze persoon op om een afspraak te maken.