5 mei 2009
Lancia Delta

Lancia Delta

Lancia Delta 1.8 Di Turbo Jet medio mei in showroom

Autozine
5 mei 2009 | Nieuw in de Lancia Delta reeks is een 200 pk sterke 1.8 direct ingespoten Turbo Jet benzinemotor. De 1.8 Di TurboJet Sporttronic Oro is er vanaf € 33.245 en staat medio mei bij de dealer.
 

Om een hoog motorvermogen te genereren is de 1.8 Di motor voorzien van directe brandstofinjectie, een turbocharger en dubbele variabele kleptiming. De combinatie van deze verschillende technologieën, biedt meerdere voordelen zoals hoger vermogen en een lager brandstofverbruik. Door de dubbele variabele kleptiming worden de gassen inwendig gerecirculeerd waardoor de motor voldoet aan de Euro5-norm.

Lancia Delta

De nieuwe krachtbron is gekoppeld aan een automatische, sequentiële zesversnellingsbak. De software maakt het mogelijk dat de versnellingsbak de verschillende rijomstandigheden 'leest' en het schakelgedrag daaraan aanpast. De bestuurder heeft de keuze uit meerdere mogelijkheden: "Winter", "Normal" en "Sport" (in automatische mode) en "TIP" in de manuele manier.

Standaard is de Delta o.a voorzien van elektrische raambediening voor- en achter, airconditioning, centrale armsteun met koelvak, 6 airbags, in hoogte verstelbare voorstoelen, neerklapbare èn verschuifbare achterbank, LED-verlichting voor en achter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en radio/cd/MP3 speler met stuurbediening.

Lancia Delta