29 oktober 2013

Lamborghini

Lamborghini presenteert herfst-winter Collectie 2013

29 oktober 2013 - Collezione Automobili Lamborghini heeft recent de nieuwe lijn voor de herfst en winter van 2013 gepresenteerd. Als thema voor de collectie, die bij Lamborghini Leusden te bestellen is, is gekozen voor 'Honderd jaar innovatie in de helft van de tijd', refererend aan het 50-jarig jubileum van het merk uit Sant'Agata Bolognese.

Afgelopen mei vond de grootste parade van Lamborghini-modellen ooit plaats, toen alle uitvoeringen die sinds 1963 zijn geproduceerd deelnamen aan een tocht door Italië. Via Milaan, Forte dei Marmi, Rome en Bologna arriveerden de deelnemers uiteindelijk in Sant'Agata Bolognese. De unieke sfeer van dit evenement diende ter inspiratie voor een nieuwe serie poloshirts, sweatshirts en pantalons. Alle elementen binnen deze lijn zijn voorzien van emblemen met het jaartal 1963, het jaar dat de onderneming werd opgericht, en 2013, vergezeld door de Italiaanse vlag en vanzelfsprekend het embleem met de 'Raging Bull'.

Lamborghini

Een opvallend nieuw item in de modelijn is een jack dat vervaardigd is uit waterafstotend materiaal en dat dankzij de voering bestand is tegen de koudste temperaturen. Het jack is voor mannen beschikbaar in de kleurcombinatie grijs-pompoengeel, en voor vrouwen in de combinatie ijswit-staalgrijs.

Voor jonge fans van drie tot twaalf jaar biedt Collezione Automobili Lamborghini een lijn sweatshirts, T-shirts en poloshirts voor jongens en meisjes die qua ontwerp passen bij de kledinglijn voor volwassenen.

Op het gebied van Lamborghini-accessoires is er veel nieuws, met een hoofdrol voor de gelimiteerde OMAS-editie: een serie van 500 vulpennen en balpennen die geheel uit titanium zijn vervaardigd. Ze zijn afgewerkt met koolstofvezel details onderaan de pen en bovenop de dop, waarin het logo van Lamborghini's 50ste verjaardag met de hand is gegraveerd.

Een compleet overzicht van de nieuwe kledinglijn en accessoires die deel uitmaken van de herfst-winter collectie van Collezione Autombili Lamborghini is te bekijken op LamborghiniStore.com. De items zijn online te bestellen in de Lamborghini Store of bij Lamborghini Leusden.

Sinds begin deze maand is Collezione Automobili Lamborghini ook vertegenwoordigd op Abu Dhabi International Airport, in het winkelcentrum in Terminal 1. Reizigers kunnen in de exclusieve 40 m2 grote shop, waarin als blikvanger een Murciélago LP-640 uit het Lamborghini Museum in Sant'Agata Bolognese schittert, terecht voor heren-, dames- en kinderkleding evenals accessoires uit de collectie. De Lamborghini-shop is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend en wordt binnenkort gevolgd door de opening van nog twee winkels, in de compleet nieuwe A380 sectie in Terminal 3 van Emirates op Dubai Airport.