27 november 2009
Kia Soul (2009 - 2014)

Kia Soul (2009 - 2014)

Soul PicardbyKia is 2e eCollectionbyKia model

Autozine
27 november 2009 | Begin oktober lanceerde Kia met eCollectionbyKia een exclusieve reeks modellen die via het internet aangeboden worden. Deze eCollectionbyKia-serie werd gelanceerd met de Picanto SportbyKia en nu introduceert Kia ook een speciale online-versie van de Soul: de trendy Soul PicardbyKia. De consumentenprijs van de Soul PicardbyKia, die via de website van Kia te bestellen is, bedraagt € 19.995,-.
AutoCoach

De Soul PicardbyKia is het resultaat van de samenwerking tussen Kia en het Duitse merk Picard. Picard levert modieuze en betaalbare lederen tassen en (mode)accessoires. Als onderdeel van deze samenwerking, en om de exclusiviteit van dit eCollectionbyKia-model te onderstrepen, ontvangen alle kopers van een Soul PicardbyKia een exclusieve tas van Picard. De tas, met een winkelwaarde van € 299,-, is zowel in een dames- als herenvariant leverbaar. De tassen zijn in leder uitgevoerd en sluiten aan bij de kleurstelling van de Kia Soul: beige (Brunello Cream) voor de damesvariant en zwart (Origin Black) voor de herenversie.

Kia Soul (2009 - 2014)

De Soul PicardbyKia, die in een gelimiteerde oplage van 30 stuks wordt geproduceerd, is gebaseerd op de Soul 1.6 CVVT X-tra en is exclusief te bestellen in de carrosseriekleur Vanilla Shake. Het interieur in de Soul PicardbyKia is voorzien van speciale beige 'Hound Tooth'-bekleding. Ook het dashboard is in de kleurencombinatie vanilla shake en zwart uitgevoerd.

Verder is hij direct te herkennen aan de deels zwarte hoogglans voor- en achterbumper, zwarte hoogglans 18 inch lichtmetalen velgen met chromen accenten, chromen deurgrepen en 'Hound Tooth'-accenten op de motorkap en de kofferklep. Andere kenmerkende elementen van de Soul PicardbyKia zijn de elektrisch inklapbare buitenspiegels, de dakspoiler, privacy glass en het speciale Picard-embleem.

Kia Soul (2009 - 2014)

De Soul PicardbyKia maakt deel uit van de eCollectionbyKia, een unieke reeks Kia-modellen die via de online Kia-showroom te bestellen zijn. Op een speciaal onderdeel van de website kunnen klanten hun eCollectionbyKia-versie uitzoeken, eventueel zaken als de motorisering bepalen en de kleur kiezen. Ook zien ze daar direct of de gewenste uitvoering nog leverbaar is en door welke geselecteerde Kia-dealer(s) deze geleverd kan worden.

Alle modellen uit de eCollectionbyKia zijn slechts in een gelimiteerde oplage leverbaar en kenmerken zich door een bijzondere prijsstelling. Bovendien beschikken ze alle over een unieke samenstelling van accessoires waarvan er diverse niet zijn te bestellen via het reguliere dealernetwerk. Het unieke is dat consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week online kunnen zien waar een bepaalde eCollectionbyKia-uitvoering nog beschikbaar is. Bovendien kan de consument direct online een proefrit aanvragen of de auto reserveren.

Kia Soul (2009 - 2014)
Wittebrug
Kia Soul ondergaat faceliftKia Soul ondergaat facelift
23 december 2011
eCollectionbyKia uitgebreid met SouleCollectionbyKia uitgebreid met Soul
13 mei 2011
Gratis lichtmetalen velgen voor Kia SoulGratis lichtmetalen velgen voor Kia Soul
7 oktober 2009
Kia Soul scoort 5 sterren bij EuroNCAPKia Soul scoort 5 sterren bij EuroNCAP
27 mei 2009
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum