28 februari 2008
Kia Pro_Cee'd (2007 - 2013)

Kia pro_cee'd Driving Challenge

Kia introduceert de pro_cee'd Driving Challenge 2008

Autozine
28 februari 2008 | Kia Nederland organiseert dit jaar voor het eerst de pro_cee'd Driving Challenge. Vanaf april kan iedereen, ouder dan 23 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs, zich aanmelden voor de pro_cee'd Driving Challenge 2008.

Begin dit jaar heeft Kia de pro_cee'd op de markt gebracht waarbij het dynamische merk ook haar intrede heeft gedaan in het marktsegment van sportieve auto's. "De nieuwe Kia pro_cee'd onderscheidt zich in het bijzonder door zijn sportieve en dynamische voorkomen", aldus Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland. "Door die vormgeving en prestaties zal de pro_cee'd vooral sportief georiënteerde automobilisten aantrekken. Met deze pro_cee'd Driving Challenge willen wij het geïnteresseerde publiek op een leuke en actieve manier nader kennis laten maken met ons nieuwste model".

Kia Pro_Cee'd (2007 - 2013)

In voorronden, die zowel op Kia.nl als bij de dealer plaatsvinden, kunnen geïnteresseerden zich van mei tot en met augustus plaatsen voor de landelijke finale. Uit alle deelnemers worden de veertig beste kandidaten geselecteerd. De finale vindt op dinsdag 2 september plaats op het Circuit Park Zandvoort tijdens een masterclass. Onder leiding van ervaren rijinstructeurs moeten de kandidaten zich tijdens diverse rijproeven bewijzen in de nieuwe Kia pro_cee'd. De winnaar van de Driving Challenge 2008 mag aan het einde van de finale de hoofdprijs, een splinternieuwe Kia pro_cee'd, mee naar huis nemen.

IkWilVanMijnAutoAf
Facelift voor Kia pro_cee'dFacelift voor Kia pro_cee'd
6 januari 2011
Kia presenteert bodykit voor Pro_Cee'dKia presenteert bodykit voor Pro_Cee'd
5 februari 2009
Winnaar Kia pro_cee'd Challenge bekendWinnaar Kia pro_cee'd Challenge bekend
19 september 2008
Kia pro_cee'd 1.4 CVVT als ChallengeKia pro_cee'd 1.4 CVVT als Challenge
21 april 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum