1 juni 2007
Kia Cee'd (2007 - 2012)

Kia European Test Drive Challenge

Kia organiseert European Test Drive Challenge

Autozine
1 juni 2007 | Kia organiseert in negenentwintig landen de voorrondes voor de European Test Drive Challenge, waarbij de uiteindelijke winnaar een fonkelnieuwe Cee'd mee naar huis mag nemen.

Deelnemers aan de European Test Drive Challenge gaan eerst op landelijk niveau het gevecht met elkaar aan. Iedereen die in de periode van 21 mei t/m 31 juli 2007 een proefrit in een Cee'd maakt bij de Kia-dealer, ontvangt een deelnameformulier met een unieke code. Met deze code moet de deelnemer zich registreren op de speciale European Test Drive Challenge website (bereikbaar via www.kia.nl), waar gevraagd wordt de Driving Experience vragenlijst in te vullen en het juiste antwoord te geven op de Master Quizvraag.

Kia Cee'd (2007 - 2012)

De winnaars uit de negenentwintig verschillende Europese landen worden uitgenodigd op het fameuze circuit van Hockenheim in Duitsland. Vaak het decor van spannende Formule I en DTM races!

Tijdens de finale verzorgen professionele instructeurs de instructies de verschillende tests, waarna de deelnemers met een Cee'd de verschillende klassementsproeven afleggen. Na de finale zal de winnaar van de titel Cee'd European Test Driver 2007 in de wacht slepen. En een gloednieuwe Kia Cee'd mee naar huis nemen! De Challenge duurt t/m 31 juli 2007.

Kia roept Cee'd terugKia roept Cee'd terug
14 juni 2010
Kia Cee'd leverbaar met Traveller PackKia Cee'd leverbaar met Traveller Pack
11 juni 2010
Facelift voor Kia cee'dFacelift voor Kia cee'd
13 juli 2009
Kia introduceert cee'd ISGKia introduceert cee'd ISG
30 december 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum