27 maart 2007
Kia Cee'd (2007 - 2012)

Kia Cee'd (2007 - 2012)

Kia introduceert Cee'd Business Edition

Autozine
27 maart 2007 | Eind vorig jaar maakte de Kia C'eed zijn werelddebuut tijdens de Autosalon van Parijs en dit nieuwste model van Kia staat vanaf begin dit jaar in de showroom van de Nederlandse Kia-dealers. De importeur ziet met het Europees gestylde model grote kansen in de zakelijke markt. Speciaal voor de zakelijke rijder introduceert Kia Nederland op de komende AutoRAI dan ook een speciale uitvoering van de C'eed met 1.6 VGT dieselmotor: de Business Edition.
AutoCoach

De C'eed business edition is een speciale uitvoering van de C'eed met 1.6 VGT dieselmotor. Gebaseerd op de X-ecutive is de Business Edition versie extra voorzien van:

Kia Cee'd (2007 - 2012)
  • een ge├»ntegreerd af fabriek navigatiesysteem in combinatie met standaard radio;
  • 16 inch lichtmetalen wielen.

Het navigatiesysteem is af-fabriek geinstalleerd en daardoor volledig geïntegreerd in het dashboard van de C'eed. Het kan dan ook worden bediend met knoppen op het stuurwiel, wat een bijdrage levert aan de verhoging van de veiligheid en het bedieningsgemak. Het systeem beschikt over een monochroom display waarop de route in symbolen en pijlen wordt getoond. Ook wordt de begeleiding uitgevoerd door gesproken instructies.

Het representatieve karakter van de C'eed business edition wordt versterkt door 16 inch lichtmetalen wielen.

Het extra business edition pakket vertegenwoordigt een waarde van ruim € 2.350,- waarbij ook de metallic lak al is inbegrepen. Kia Nederland berekent een meerprijs van € 1.250,-. Daarmee komt het totale voordeel van de Kia C'eed business edition uit op een bedrag van € 1.100,-.

KwikFit
Kia roept Cee'd terugKia roept Cee'd terug
14 juni 2010
Kia Cee'd leverbaar met Traveller PackKia Cee'd leverbaar met Traveller Pack
11 juni 2010
Facelift voor Kia cee'dFacelift voor Kia cee'd
13 juli 2009
Kia introduceert cee'd ISGKia introduceert cee'd ISG
30 december 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum