25 april 2007
Kia Cee'd (2007 - 2012)

Kia Cee'd (2007 - 2012)

Kia Cee'd nu ook leverbaar met gasFX LPG-installatie

Autozine
25 april 2007 | Kia Nederland is vorig jaar een samenwerking aangegaan met BK-Gas voor het leveren van gasFX autogassystemen. Het resultaat is dat de nieuwste aanwinst van Kia, de Cee'd, nu ook leverbaar is met autogassysteem.
AutoCoach

Autogas levert als alternatieve brandstof een bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot door auto's. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat autogas een volwaardige alternatieve brandstof is, die ten opzichte van benzine en diesel belangrijke voordelen biedt op zowel het financiele vlak als op het gebied van milieu. Het omslagpunt voor een Kia met gasFX pakket ligt volgens berekeningen van de importeur rond een jaarkilometrage van 8.000 kilometer. Voor zakelijke autorijders is autogas bovendien extra aantrekkelijk vanwege de lage leasekosten en lagere fiscale bijtelling.

Kia Cee'd (2007 - 2012)

Vialle is de producent die het gebruikte LPi-systeem (Liquid Propane injection) op de markt brengt, dat is gebaseerd op multipoint brandstofinjectie. De vloeibare inspuiting van het autogas maakt dit systeem uniek. Dankzij die vloeibare inspuiting is het motorvermogen volgens de fabrikant gelijk aan het vermogen dat bij benzine wordt geleverd.

De volgende garantiebepalingen zijn van toepassing op elk gasFX pakket:

  • 3 jaar garantie op (de onderdelen van) het autogassysteem met een onbeperkt kilometrage.
  • 3 jaar garantie op eventuele schade aan cilinderkop, kleppen of klepzittingen als gevolg van het gebruik van autogas, tot maximaal de resterende duur van de Kia fabrieksgarantie bij inbouw.
  • Volledig behoud van de Kia fabrieksgarantie.

GasFX verzorgt de inbouw van het systeem via de Vialle Centers, experts op het gebied van het Vialle LPi-systeem. Zij zorgen ervoor dat het systeem aansluit op het motormanagementsysteem van het Kia-model. Het vervoer van de betreffende auto van de Kia-dealer naar het inbouwstation en vice versa wordt uitgevoerd door en voor rekening van het inbouwcentrum.

Kia Cee'd (2007 - 2012)

Het gasFX systeem kost inclusief BTW € 2.395,- en is leverbaar voor onder andere de Kia Cee'd 1.4 CVVT.

Dutchlease
Kia roept Cee'd terugKia roept Cee'd terug
14 juni 2010
Kia Cee'd leverbaar met Traveller PackKia Cee'd leverbaar met Traveller Pack
11 juni 2010
Facelift voor Kia cee'dFacelift voor Kia cee'd
13 juli 2009
Kia introduceert cee'd ISGKia introduceert cee'd ISG
30 december 2008
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum