24 juni 2003
 

Jeep Wrangler (1996 - 2006)

Jeep Wrangler Rubicon in 2e film

Autozine
24 juni 2003 | Het merk Jeep en de virtuele gameheldin Lara Croft, op het witte doek vertolkt door Angelina Jolie, laten samen hun spierballen zien in de nieuwe Paramount speelfilm Tomb Raider II: Lara Croft and the Cradle of Life. In de film, die in Nederland vanaf 7 augustus in meer dan honderd bioscopen te zien is, rijdt Lara Croft in een speciale Jeep Wrangler Rubicon.
AutoCoach

"Voor ons is Jeep de perfecte partner, omdat het merk zeer goed past bij het karakter van Lara Croft", vertelt Lisa DiMarzio, Paramounts Senior Vice President, Worldwide Marketing Partnerships. "Andersom is Lara de belichaming van de Jeep merkwaarden: authenticiteit, kracht, avontuur en vrijheid".

Jeep Wrangler (1996 - 2006)

Het Jeep Design Studio team ontwierp en produceerde de Jeep Wrangler Rubicon in nauwe samenwerking met het Tomb Raider productieteam. De unieke auto (er zijn er slechts drie gebouwd voor de film) kent vele functionele aanpassingen zoals een rolkooi met handgrepen en een carterbeschermplaat met simulatie HID-lampen. Het interieur is verrijkt met diverse nieuw ontworpen meters en schakelaars alsmede een speciaal dashboard, console en portieraankleding.

Lara Croft speelt ook een rol in de diverse televisie- en printadvertentiecampagnes van Jeep. Daarvoor is onder meer Simon Crane ingeschakeld, second unit regisseur en stuntcoordinator van de nieuwe Tomb Raider-film.

Dutchlease
Jeep Wranglers vestigen wereldrecordJeep Wranglers vestigen wereldrecord
12 april 2007
Vernieuwde Jeep WrangerVernieuwde Jeep Wranger
2 januari 2003
 

Info

Techniek

Prijs

Forum