8 maart 2016
Jeep Renegade

Jeep Renegade

Gratis automaat op Jeep Renegade

Autozine
8 maart 2016 | Jeep biedt zijn compacte SUV, de Renegade, deze maand aan met automatische DDCT-transmissie zonder meerprijs. De Jeep Renegade met automaat met dubbele koppeling is te bestellen in combinatie met de 1.4 MultiAir-benzinemotor vanaf 27.830 euro. Het voordeel bedraagtĀ 1.800 euro.
 

De Jeep Renegade is deze maand extra aantrekkelijk, omdat Jeep geen meerprijs vraagt voor de zestraps automatische droge dubbele koppelingstransmissie (DDCT). Deze transmissie maakt gebruik van twee droge koppelingen die het mogelijk maken te schakelen zonder dat het vermogen naar de aangedreven wielen onderbroken wordt. De DDCT transmissie vormt een duo met de 1.4 MultiAir die een maximum vermogen van 140 pk levert bij 5.500 toeren en een koppel van 230 Nm bij 1.750 toeren.

Jeep Renegade

De Jeep Renegade 1.4 MultiAir met gratis DDCT-transmissie is zowel te bestellen als Longitude en als Limited. De standaarduitrusting van de compacte SUV bestaat onder meer uit 16-inch lichtmetalen velgen, zwarte grille en dakrails, parkeersensoren achter, infotainment systeem met 5-inch touchscreen, handmatige airconditioning, zesvoudig verstelbare bestuurdersstoel, met leder bekleed stuurwiel, snelheidsbegrenzer en cruise control.

De Jeep Renegade 1.4 MultiAir DDCT heeft deze maand een vanafprijs € 27.830. Het klantvoordeel bedraagt zodoende € 1.800.