21 februari 2019
Jeep Renegade

Forum Jeep Renegade

Reacties van eigenaren

  

, datum: 15 februari 2019

Ervaring met auto: Navigatie (live traffic) werkt niet. Grote ergernis iedere dag. Geen filewaarschuwing en geen aanbod van alternatieve routes. Klantenservice doet niets behalve aan het lijntje houden (al 6 maanden). Op formele klacht wordt niet gereageerd behalve het zoveelste telefoontje van klantenservice dat tot niets leidt. Stank van andere auto's komt binnen. Verbruik 1:14

GEEN AANRADER

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Moet eerste beurt nog meemaken. Auto is nog nieuw.

Ervaring met verkoop: Heel goed.

Uitvoering1.4 Night Eagle II L
Brandstofbenzine
Bouwjaar2018
In bezit1 jaar
KM-stand15.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor6
  
  

, datum: 23 december 2018

Ervaring met auto: Jeep met bijna alle opties. Alles werkt perfect. Afwerkingsniveau ver boven mijn vorige Jeep, Dodge en Chrysler

Uitvoering1.4 Limited Autom.
Brandstofbenzine
Bouwjaar2017
In bezit1 jaar
KM-stand33.000 km
DealerZeeuw

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 6 december 2018

Ervaring met auto: Deze auto nu 1 jaar in bezit en 10.000 km mee gereden. Wat het meest opvalt is het hoge benzine verbruik! Als je sportief rijdt een kleine 9 liter op 100 km. Alleen op de grote weg met rustig rijgedrag slurpt deze auto 7,5 liter op 100 km. Al met al degelijke auto met robuuste uitstraling. Goede navigatie en radio en verwarming werkt in deze auto prima alsmede ruit/spiegel ontdooien. Blijft een stoere auto om te zien en heeft een prettig en overzichtelijk rijcomfort.

UitvoeringLimited Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand35.000 km
DealerContent Content Autogroep

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor6
  
 
Reactie van: Aruijsink, datum: 15 februari 2019

Antwoord: Mijn nieuwe renegade rijdt 1:14. Erger is dat de navigatie niet naar behoren werkt en dat ik al 6 maanden aan het lijntje wordt gehouden door de klantenservice van JEEP. Inderdaad ook stank door inlaat van andere autogassen.

  

, datum: 10 november 2017

Ervaring met auto: De auto is ruim een jaar in mijn bezit en ik heb de Freedom uitvoering. De nadelige punten die ik ervaar zijn:
- Het interieur stinkt. Bij gesloten luchtklep krijgt men een ondefinieerbare stank naar binnen. Bij geopende luchtklep komen de uitlaatgassen naar binnen wanneer de auto stil staat.
- Het ontkoppelen van de elektrische handrem gaat niet altijd.
- De auto is erg gehorig, vooral windgeruis. De motor is netjes stil.
- De zonneklep werkt niet voor de zijramen, daarvoor is hij te kort.
- De verwarming werkt niet optimaal. Op de bestuurders plaats voelt men continu een koude luchtstroom.

Het is verder een prettig fel karretje waar men heel veel ruimte in heeft.

Uitvoering1.4 Turbo
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand25.000 km
DealerPalace

Betrouwbaarheid7
Comfort5
Motor7
  
 
Reactie van: Chris. Verschaeren, datum: 2 januari 2018

Antwoord: Ben het helemaal met je eens, heb hem 6 maanden en 8000km gedaan, limied edition 1400 benzine met alle opties, zou hem nooit meer kopen. De stank van de andere auto's komt steeds binnen, verschrikkelijk en zet je hem dan op binnenlucht circulatie dan dampt hij aan.

De gradeninstelling van de verwarming doet het niet, autobwat doet steeds klakgeluid van 1 naar 2 en van 2 naar 3, bij openen deur loopt het water gewoon binnen of als je raam op een spleetje zet als het regent, zuipt gemiddeld 8,2 liter en krijg het niet lager, men zei dat hij automatisch stopt, men gat ja, koffertoetsen om te openen veel te laag en daardoor steeds vuile handen, originele matten achteraan trekken op geen bal want ze verschuiven steeds, gordels te kort achteraan voor maxicozi en vooraan een heel gedoe om airbag op en af te zetten, weinig licht in de donker bij het achteruit rijden en geen mistlicht op auto als remork er aan gesloten is. Gps is wel super goed en radio ook behalve geen DAB+ had alles veel beter verwacht, het lijkt een grote mooie stoere auto maar je komt van een kale reis terug.

 
Reactie van: Dijke11, datum: 20 juli 2018

Antwoord: Heb de Renegade 1.4 DDCT nu 3 weken met 1500km op de teler. Ik ben gevallen voor zijn uiterlijk(Nigth eagle)met de mooie zwarte 18 inch wielen. Onderscheidend, een auto inderdaad die je niet op iedere hoek van de straat ziet staan. Had onderstaande ervaringen met "stinken en windgeruis" voor aankoop van de auto ook gelezen maar deel deze ervaring niet. Totaal geen stank van uitlaatgassen in het interieur en vond de auto ook bijzonder stil met rijden. Hij rijdt beter dan de Fiat 500X die ik hiervoor had. Automaat doet het super alleen vind ik dat de bak (ook bij koud wegrijden) veel te snel overschakelt naar een hogere versnelling (1750 tpm) verbruik is nu 1:13,4 en dat moet nog beter worden dus. Ik ben zeer tevreden.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 8 juli 2017

Ervaring met auto: Hoop maar dat je nooit een aanrijding krijgt want dan beginnen de problemen pas echt. Onderdelen voorziening zwaar onder de maat. Vragen om levertijden te versnellen worden NIET beantwoord door de Fiat/Chryseler organisatie. Had een kleine aanrijding en de auto staat 4 weken in de garage en nog niet klaar.

Ervaring met verkoop: Weer onderdelen. Auto gekocht met trekhaak en originele vloermatten. Bij aflevering beide niet aanwezig, wanneer ze dan wel geleverd konden worden wist men niet!

Uitvoering2.0 Ltr. 4x4
Brandstofdiesel
Bouwjaar2015
In bezit2 jaar
KM-stand45.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort7
Motor6
  
 
Reactie van: Alexblonk87, datum: 28 september 2017

Antwoord: Waarom krijgt de betrouwbaarheid van de auto een 5? Voor zo ver ik uit je review op kan maken ben je alleen erg gefrustreerd omdat het lang duurt voor je onderdelen geleverd worden.

  

, datum: 13 april 2016

Ervaring met auto: Na 1 jaar en 10.000 km gereden. Een fijne auto, hoewel, benzine verbruik vrij hoog gemiddeld 7.3 L op 100. Ik rijd er liever mee op de snelweg dan de stad, 1ste versnelling is kort, kon langer zijn.

Veel info en instellingen in menu die niet veel zullen worden gebruikt, voor mij kon het minder zijn.

Plaatwerk is dun, zal wel zijn gedaan om gewicht te besparen.

Dit zijn enkele minnetjes, verder ben ik tot dusver tevreden over deze auto, zeer stil en soepel lopen. De duurzaamheid, en elektronica kan je pas over enkele jaren wat over zeggen.

Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerAmerican Cars Schimmert

Betrouwbaarheid7
Comfort5
Motor5
  
  

, datum: 9 januari 2016

Ervaring met auto: De Jeep renagade is werkelijk een heerlijke auto om in te rijden. Ik ben zeer verast van zijn rijeigenschappen en de kracht in de 1.4 motor 140pk. Ik heb nu 6203 km gereden, voor mijn werk rijd ik in een Mercedes E-class nw model maar de Jeep rijd net zo goed misschien nog beter.

Wat ik heel teleurstellend vind is het verbruik dat klopt van geen kant fabrieksopgave 1:16 ik mag blij zijn dat ik 1:11 haal de motor kracht en souplesse is wel goed. De verlichting is ook slecht ik zou voor xenon gaan jammer en de warmte van de kachel vind ik zeer onvoldoende maar voor de rest een fijne auto.

Ervaring met verkoop: Wij hebben de auto gekocht bij Auto Halan in Amsterdam en zijn zeer goed geholpen door dhr.Melchior de Boer

Uitvoering1.4 Multiair 140pk
Brandstofbenzine
Bouwjaar2015
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
 
 
« 1 2 »