19 november 2009
Feedback
Jaguar XJ

Jaguar XJ

Nieuwe Jaguar XJ op Miljonair Fair

Autozine
19 november 2009 | De Jaguar XJ werd in juli 2009 onthuld in de Saatchi Gallery in Londen, waarna het internationale publiek medio september voor het eerst met de auto kon kennismaken tijdens de IAA in Frankfurt. Nu is het de beurt aan Nederland: de XJ wordt voor het eerst aan het Nederlandse publiek getoond tijdens de Miljonair Fair, het meest exclusieve evenement in Nederland.
 

De Jaguar XJ, die onder meer opvalt door zijn geheel aluminium carrosserie en panoramische glazen dak, wordt geleverd met een drieliter V6 Diesel met C-label, of een nieuwe generatie vijfliter V8 benzinemotor, al dan niet Supercharged.

Jaguar XJ

Bijzonder zijn ook het virtueel high-definition instrumentarium en de Dual View-technologie, dat het mogelijk maakt dat de voorpassagier kan genieten van een dvd terwijl de bestuurder op hetzelfde scherm zijn navigatie volgt.

De productie van de Jaguar XJ gaat in januari 2010 van start, waarna de eerste auto's eind maart hun opwachting zullen maken in de showrooms van de dertien Regionale Jaguar Centra in Nederland.

De nieuwe Jaguar XJ is leverbaar vanaf 104.270 euro.