17 augustus 2011
Jaguar F-TYPE Coupe

Jaguar C-X16

Jaguar geeft schets C-X16 vrij

Autozine
17 augustus 2011 | De Jaguar C-X16 concept car maakt zijn wereldwijde debuut. Als voorproefje geeft Jaguar nu een schets vrij van dit nieuwe model. tijdens de Internationale Automobil Ausstellung in Frankfurt (IAA). De C-X16 werd ontworpen door hetzelfde team dat de Jaguar XJ, XK en XF produceerde, onder leiding van Design Director Ian Callum. Het concept toont hoe toekomstige Jaguar sportauto's eruit kunnen zien.
AutoCoach

Toen de C-X16 zijn voltooiing naderde, vertelde Ian Callum: "Belangrijke Jaguars zijn altijd mooi en vernieuwend en werpen een blik op de toekomst. De C-X16 concept car heeft ook de potentie om dat te doen, en tegelijk te verrassen, prikkelen en stimuleren".

Jaguar F-TYPE Coupe

Adrian Hallmark, Global Brand Director Jaguar Cars vulde aan: "Jaguar heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. De C-X16 toont de diepte van onze ontwerp- en engineeringcapaciteiten om deze toekomstplannen werkelijkheid te maken. Ik kijk ernaar uit om deze nieuwste, spannende ontwikkeling tijdens de IAA met iedereen te delen".

Jaguar introduceert F-TYPE R-DynamicJaguar introduceert F-TYPE R-Dynamic
12 april 2021
Jaguar F-TYPE als 60 EditionJaguar F-TYPE als 60 Edition
9 december 2020
Jaguar F-TYPE leverbaar met Spotify appJaguar F-TYPE leverbaar met Spotify app
18 februari 2020
Jaguar F-TYPE ondergaat facelift 2020Jaguar F-TYPE ondergaat facelift 2020
2 december 2019
 

Info

Test

Techniek

Prijs

KM-kosten

Forum