23 december 2008

Infiniti

Infiniti vanaf 2 januari officieel in Nederland te koop

23 december 2008 - Het premiummerk Infiniti is vanaf vrijdag 2 januari 2009 voor het eerst officieel in Nederland te koop. In het hagelnieuwe Infiniti Center aan de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht (afslag A15) worden direct alle vier de modellen van Infiniti gepresenteerd. Het Infiniti Center Amsterdam (Gaasperdammerweg = A9) begint de activiteiten eind februari.

Het Infiniti Center Rotterdam is 'state-of-the-art'. Het design van dit Center wordt bepaald door strakke lijnen en een heldere en moderne vormgeving. Glas en staal zijn de belangrijkste bouwmaterialen.

Infiniti

Volgens directeur Marc van Snippenburg van het Infiniti Center Rotterdam sluit de vormgeving van de twee Infiniti Centers naadloos aan bij de uitstraling van het automerk. "Infiniti is een Japanse producent van premium auto's. Het merk staat voor een hoogwaardig vakmanschap en kenmerkt zich door een aansprekend design van de auto's. Alle Infiniti's hebben een zeer rijk interieur en onderscheiden zich door verbluffende prestaties. De Infiniti Centers in Amsterdam en in Rotterdam hebben dezelfde ingetogen premium uitstraling. Het bezoeken van een Infiniti Center geeft een potentiële Infiniti-rijder dezelfde ervaring als het binnenkomen in een modern vijfsterren designhotel".

De sleutel tot het succes van Infiniti (onder meer sinds 20 jaar bewezen in de Verenigde Staten) is het aanbieden van auto's van topklasse, omringd door de best denkbare service. De Infiniti Centers in Rotterdam en Amsterdam zijn gebouwd volgens het IREDI-concept: Infiniti Retail Environment Design Initiative. Dat omvat een gastvrije omgeving waarin een ieder zich meteen thuis moet voelen. Een omgeving waar het kopen van een premiumauto als natuurlijk wordt ervaren en waar een ieder graag terugkeert voor een goede service.

Infiniti

Lobby-Lounge-Gallery-concept in plaats van als traditionele showroom met de werkplaats ernaast. Daardoor hebben de Centers meer weg van een luxe, modern vijfsterrenhotel met ruimte voor zowel de cliënt als alle modellen van Infiniti: de G37 Sedan, de G37 Coupé, de coupé-crossovers EX37, de FX37 én de FX50.

De Total Ownership Experience van de eigenaar wordt ondersteund door het Infiniti i-Contact. Dit is een afdeling die zich bezighoudt met het wel en wee van de cliënten en hun Infiniti's. Specialisten zijn hier aanwezig om Infiniti-eigenaren van maandag tot en met zaterdag via een gratis telefoonnummer (00 800 463 464 84) van dienst te zijn.

Infiniti
XLLease

Infiniti VIP Service enInfiniti Touring Assistancezijn twee verdere sleutelcomponenten om Infiniti-eigenaren optimaal van dienst te zijn. Wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt biedt Infiniti VIP Service de cliënt het gratis ophalen en weer leveren van de auto aan, op een plaats die de cliënt het best uitkomt.

Infiniti Touring Assistance is erop gericht de cliënt optimale gemoedsrust te bieden bij het reizen. Want komt het ooit voor dat een cliënt onderweg hulp nodig heeft, dan staat een Infiniti Mobility Specialist gereed voor persoonlijke hulp. Hij zorgt ervoor dat de auto door deskundigen wordt behandeld, waar of wanneer dan ook. En zelfs wanneer de Infiniti-eigenaar reist in een ander merk auto, wordt hij/zij geassisteerd en verder geholpen.

Infiniti

De eerste Infiniti's voor de Europese markt staan al in het Infiniti Center in Rotterdam gereed. De prijzen beginnen bij 54.950 euro voor de G37 Sedan en lopen op tot 105.950 euro voor de FX50S, de coupé-crossover met 5,0-liter V8-motor.

Wittebrug
AutoCoach