30 november 2012

Infiniti

Infiniti krijgt tweede dealer

30 november 2012 - De tweede Infiniti-dealer van Nederland is officieel geopend met een exclusieve avond die plaatsvond in het pand aan de Koperstraat te Rotterdam. Met meer dan 200 gasten was het nieuwe Infiniti center goed gevuld. De genodigden voor deze exclusieve VIP-avond werden getrakteerd op gastsprekers, nieuws en een veiling voor het goede doel.

In het pas verbouwde pand stonden naast de gebruikelijke modellen van Infiniti de FX Vettel Edition en een Formule-1 auto. De Red Bull F1 RB7 racewagen uit het 2011 seizoen stond neus aan neus met één van de vijf prototypes van de speciale V8 5 liter FX Vettel Edition. De door Sebastian Vettel ontworpen SUV werd onthuld door Tony Lewis, directeur Noord Europa van Infiniti.

Infiniti

Daarnaast konden gasten zich vergapen aan sieraden van Adami & Martuci of zich een maatpak laten aanmeten door de kleermakers van Misura - Sartoria. De introductie werd verzorgd door Stefan Erkelens de directeur van Visscher VKV waaronder ook Nissan en Infiniti vallen. Uitgelegd werd welke stappen het merk Infiniti aan het zetten is om in 2016 10% marktaandeel te realiseren in het premium segment. Dat Infiniti Center Rotterdam een behoefte invult bleek wel op de eerste dag, direct werden er al twee exemplaren verkocht.

De avond werd afgesloten met een veiling voor stichting Stop Kindermisbruik. Deze stichting is opgericht om te vechten tegen kinderprostitutie over de hele wereld.

KwikFit
Dutchlease