2 september 2005
Hyundai Tucson (2003 - 2012)
Nieuws

Hyundai Tucson (2003 - 2012)

Burtwell toont gemodificeerde Tucson

2 september 2005 - Burtwell toont een aangepaste Hyunday Tucson onder de naam: Burtwell Tucson SUV. De Tucson is door Burtwell omgetoverd naar een meer Europese stijl, waarbij de basislijnen van de Tucson behouden blijven. De auto heeft geen overbodige accessoires, maar een doordacht design maakt Burtwell een nieuwe speler in de markt van individueel autodesign.
IkWilVanMijnAutoAf

Burtwell wil beslist niet gekwalificeerd worden als tuner, maar ziet zichzelf als nieuw exclusief automerk. Dat is ook te zien bij het personenauto designconcept voor de Suzuki Swift, dat gelijktijdig gepresenteerd wordt. Hier gaat het gezegde "weinig is veel" op. Senior Designer Frans van Bree heeft met zorgvuldig gekozen veranderingen een zeer sportieve auto te creeren. Burtwell werkt momenteel aan de Kia Sportage en de planning is om voor het einde van dit jaar 4 modellen te presenteren. In 2006 wordt de nadruk op Burtwell personenautos gelegd.

Hyundai Tucson (2003 - 2012)

De consument krijgt een grote keuze in producten en kleuren(combinaties) om zijn of haar auto individueel uit te voeren. Burtwell levert zijn producten altijd gespoten en montage wordt uitsluitend door Burtwell of een Burtwell specialist in het land gedaan, zodat kwaliteit gewaarborgd is. Burtwell geeft 3 jaar garantie en is TUV goedgekeurd.

Hyundai Tucson (2003 - 2012)
XLLease