24 augustus 2006
Hyundai Tucson (2003 - 2012)
Nieuws

Hyundai Tucson (2003 - 2012)

Miss World kiest voor Hyundai Tucson

24 augustus 2006 - Ook Miss World 2006, de IJslandse Unnur Birna, heeft gekozen voor de Hyundai Tucson. Unnur Birna Vilhjalmsdottir, zoals de 1.73 lange Miss World voluit heet, kreeg kortgeleden de sleutels van haar Hyundai Tucson overhandigd.
XLLease

Unnur Birna werd vorig jaar in China na een zinderende finale tot de Miss World uitverkozen. De IJslandse is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens een intelligente vrouw. Het afgelopen jaar heeft Unnur antropologie gestudeerd. Dit jaar hoopt ze aan haar rechtenstudie te kunnen beginnen.

Hyundai Tucson (2003 - 2012)

Unnur Birna, die vlak voordat ze in de Chinese Stad Sanya tot Miss World werd bekroond, als politieagente werkzaam was op het Internationale vliegveld van Reykjavic, is zeer sportief. Ze geeft dansles en als het even kan trekt Unnur er in de uitgestrekte IJslandse wildernis op uit om te wandelen, te gaan snowboarden of kamperen. "Hoewel de doorgaande wegen in IJslands goed begaanbaar zijn, wil ik nog wel eens letterlijk van de gebaande paden afwijken. Ik ben namelijk nogal avontuurlijk ingesteld. Daarbij komt mijn Hyundai Tucson met vierwielaandrijving zeer goed van pas. De auto ziet er bovendien zeer goed uit. Daarmee is mijn keuze eenvoudig verklaard", aldus Miss World

De looks heeft Unnur duidelijk van haar moeder. Unnur Steinsson, won in 1983 de Miss Iceland verkiezingen en bereikte de top 5 in de Miss World verkiezing van dat jaar.

Wittebrug
Dutchlease