11 juni 2013
Hyundai i40
Nieuws

Hyundai i40

Hyundai i40 in prijs verlaagd

11 juni 2013 - Hyundai heeft de prijs van de i40 met 3.000 euro verlaagd. Wie zakelijk rijdt kan daarmee in aanmerking komen voor een bijtelling van 197 euro per maand. De i40 is leverbaar als sedan en als stationwagon. De motoren hebben een vermogen van 84,5 kW (115 pk) tot 130,1 kW (177 pk). Het trekgewicht is 1.500 kilogram.

De "Hyundai i40 1.6 GDI Business Edition" is gericht op de zakelijke rijder. Deze uitvoering is uitgerust met extra's als lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter, full map-navigatiesysteem, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, climate control, audio met stuurwielbediening, smart key met startknop en Bluetooth.

Hyundai i40

Hans Kwaad, directeur van Hyunrdai Nederland stelt: "Het is goed om nogmaals te onderstrepen dat Hyundai een auto heeft ontworpen en ontwikkeld die specifiek voor de Europese markt is gemaakt en die in diverse Europese landen is bekroond met talloze prijzen voor design (Best Estate Car in Engeland en Schotland), kwaliteit en veiligheid (European Golden Body Award en Best Company Car, Taxi of the Year in Duitsland, Best Fleet Car in Zweden en Oostenrijk, Innovation Award Best Value for Money in Nederland). Daarnaast is de Hyundai i40 in diverse Europese landen (Schotland, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije) uitgeroepen tot Auto van het Jaar".

YourLease
XLLease